Jessica Wahlgren om dottern Linn och sonen Colins förändring

Jessica Wahlgren

Kärleken blomstrar mellan Jessica Wahlgren och Magnus Norman.
Nu berättar makeupartisten om den förändrade relationen med barnen.
Slå på ljud

Jessica Wahlgren, 46, är makeupartist och Pernilla Wahlgrens, 53, före detta svägerska och genom åren har hon ofta dykt upp i tv-rutan och reality-programmet Wahlgrens värld tillsammans Pernilla.

I tio år var Jessica gift med, Linus Wahlgren, 44, innan paret valde att gå skilda vägar i september 2012. Tillsammans har de dottern, Linn, och sonen, Colin, ihop.

Efter skilsmässan var Jessica officiellt singel – fram till förra sommaren. Då hittade hon nämligen kärleken igen i den förre tennisspelaren och värmlänningen, Magnus Norman, 45.

Jessica kärlekshyllning till Magnus Norman

Nyligen flyttade Jessica och Magnus in i sitt hus i Täby och nu har paret planer på att gifta sig – något Jessica berättade i ett hyllat inlägg på Instagram.

I inlägget skrev Jessica bland annat att hon ofta får ”nypa sig i armen”.

Tänk att jag som gillar att vara själv tyckte att 10 dagar ifrån varandra kändes som en evighet. Nyper mig i armen varje dag. Att få vara med någon som ser och hör dig. Förstår dig och älskar dig villkorslöst är det starkaste och finaste man kan uppleva. Han får mig att mig okomplicerad, jag som alltid fått för mig att jag är motsatsen.”

För några dagar sedan berättade Jessica att hon blivit moster igen. Något hon stolt visade upp på sin Instagram – för sina drygt 100 000 följare.

Välkommen till världen fina lillebror. Älskar honom redan!! Att hålla en 9 timmar gammal bebis är ju också såååå fantastiskt. Grattis igen fina familjen. #stoltmoster.”, skrev hon.

Jessica visar upp familjelyckan med dottern

I ett nytt inlägg på Instagram berättar Jessica att hon sällan får ta bilder på sina barn. Men när möjligheten dök upp, ja, då var hon inte sen att ta vara på den chansen.

Det är inte ofta jag får ta bilder med varken Linn el Colin nu förtiden men här var jag så snabb att hon inte hann säga nej. Min fina tonårsdotter.

LÄS OCKSÅ: Jessica Wahlgrens familjelycka – har blivit moster igen

LÄS OCKSÅ: Jessica Wahlgrens kärlekslycka med Magnus Norman – starka insikten

FOTO: TT

SENASTE NYTT!