Jessica Wahlgrens familjelycka – har blivit moster igen

Jessica Wahlgren

Jessica Wahlgren har blivit moster.
Detta visar hon stolt upp på sociala medier för följarna.
”Att hålla en 9 timmar gammal bebis är ju också såååå fantastiskt”, skriver hon.

Jessica Wahlgren är förutom makeupartist även Pernilla Wahlgrens före detta svägerska och har genom åren ofta dykt upp i tv-rutan och reality-programmet Wahlgrens värld tillsammans med Pernilla.

Jessica var tidigare gift med Pernillas bror Linus Wahlgren och de fick två barn ihop, Linn och Colin. Efter uppbrottet har Jessica varit officiellt singel – fram tills sommaren ifjol då hon avslöjade att hon hittat kärleken igen. Och kärleken är ingen mindre än den professionella tennisspelaren Magnus Norman. Förutom att vara lyckligt kär har Jessica nu blivit moster som hon stolt visar upp på Instagram.

Exklusivt
STÖD Christina Lindbergs ord till Kikki – inför Lotta på Liseberg

Jessica Wahlgrens starka kärlekshyllning till Magnus Norman

Jessica verkar kärare än någonsin och nyligen kunde vi se henne kärlekshylla sin älskade Magnus till skyarna. Nyligen flyttade de in i sitt hus och har dessutom planer på att gifta sig, i det hyllande inlägget på Instagram beskriver Jessica att hon ofta får ”nypa sig i armen”

”Tänk att jag som gillar att vara själv tyckte att 10 dagar ifrån varandra kändes som en evighet. Nyper mig i armen varje dag. Att få vara med någon som ser och hör dig. Förstår dig och älskar dig villkorslöst är det starkaste och finaste man kan uppleva. Han får mig att känna mig okomplicerad, jag som alltid fått för mig att jag är motsatsen.

Hon fortsätter:

”Men allt handlar ju om hur man möter varandra och hanterar saker. Det underlättar ju också att vi tycker extremt lika om det mesta så därför behöver vi aldrig ”kriga” för att få den andra att förstå. Tack Magnus Norman för att du kom in i mitt liv. Älskar dig.”

Jessica Wahlgrens familjelycka – har blivit moster: ”Välkommen”

Jessica har nu även blivit moster igen, något som hon stolt visar upp på Instagram.

Till bilden skriver hon: ”Välkommen till världen fina lillebror. Älskar honom redan!! Att hålla en 9 timmar gammal bebis är ju också såååå fantastiskt. Grattis igen fina familjen. #stoltmoster.”

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Flera kommenterar sin lycka för Jessica bland andra artisten och vännen Charlotte Perrelli som skriver: ”Wow!!!! Äntligen….Grattis till er alla! 2 veckor över tiden. Så efterlängtad och fiiiiin!”

Även Charlotte Perrellis syster och Jessica Wahlgrens bästa kompis Kina Björck kommenterade: ”Åhhh…vilken liten sötnos!! Stort Grattis till Emelie och Mange.”

”Ååååh, grattis till nya underverket , fina faster…!”, skriver även vännen Pernilla Wahlgren. Varpå Jessica fick rätta Pernilla och svarade: ”Moster”.

Stort grattis Jessica, vilken lycka att få bli moster igen!

LÄS OCKSÅ: Camilla Läckberg visar upp nyrenoverade miljonvillan – se alla bilder

LÄS OCKSÅ: Magdalena Graafs ödesbesked – mystiska orden efter kärlekslyckan

FOTO: Instagram/Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!