Magdalena Graafs ödesbesked – mystiska orden efter kärlekslyckan

Magdalena Graaf, Louie Marti

Magdalena Graafs privatliv har intresserat fans i många år. Den senaste tiden har tv-profilens nya pojkvän Louie Marti varit på tapeten och nu riktas uppmärksamheten till hennes mystiska ord om att hon kommer försvinna från sociala medier ett tag.

Magdalena Graaf, 45, har i många år varit ett välkänt ansikte för det svenska folket. Hon blev känd tillsammans med henne lillasyster Hannah Graaf som glamourmodell och senare bildade systrarna även popduon Graaf.

Magdalena var mellan 1999 och 2006 gift med fotbollsspelaren Magnus Hedman, med vilken hon har två söner sedan 2010 var hon ett par med Filip Larsson som hon även fick ytterligare två söner med. Förra våren meddelade paret att de hade separerat och sedan dess har hon dejtat skådespelaren Louie Marti, vilket har skapat rubriker, inte minst efter att Magdalena lagt ut en video på sin Instagram där man ser hur Louie trär på något på Magdalenas finger och hur hon sedan glatt visar upp fingret för kameran. Till videon skriver hon även ”äntligen hände det” följt utav flera röda hjärtan.

Men trots att det minst sagt såg ut som en förlovningslycka kunde vi bekräfta att så inte var fallet. I ett meddelande till Hänt berättade Magdalena hur det egentligen låg till.

”ÄNTLIGEN” Axel Pileby och Jenny Strömstedts stora glädje

”Vi skojade bara lite med våra vänner. Det var en använd gammal tandpetare. Jag är åtminstone värd en ny när det väl händer”, skrev hon följt utav flera skrattgubbar.

Magdalena och Hannah Graaf frånvaro från varandra

Den senaste tiden har fansen även noterat att systrarna Graaf sällan ses umgås tillsammans på sina sociala medier. Något som dragit igång spekulationer om ett möjligt gräl mellan de annars så tighta systrarna, Hannah har dock dementerat ryktena på sin blogg där hon skriver att man ibland ses ofta och ibland mer sällan:

”Vi är familj och älskar varandra men likt alla relationer och förhållanden så går det uppochner och ibland ses man oftare och mer sällan”, skrev hon i en kommentar till en följares fråga.

Magdalena Graafs nya ödesbesked

I ett instagraminlägg som Magdalena la ut under söndagen skriver hon ett kryptiskt meddelande om att hon kommer försvinna från sociala medier:

”Harmonisk, lycklig och i frid med mig själv. Härlig känsla...Om 2 veckor kommer jag försvinna från sociala medier. Mitt livs äventyr väntar...( INTE, INTE åka båt över Atlanten) Tuffare än så faktiskt.” Skriver hon.

Spekulationerna kring vad för äventyr det är hon menar drog genast igång och följarna är väldigt nyfikna över vad som kan vara i görningen. De flesta verkar tro att Magdalena ska ställa upp i Robinson på TV4, men även Elitstyrkans hemligheter verkar också vara en hög-oddsare bland följarna.

Magdalena har däremot inte svarat på någon utav följarnas frågor, så vad för äventyr hon ska ge sig ut på är fortfarande oklart.

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens framtidsbesked för familjen – Oliver Ingrosso saknas

LÄS OCKSÅ: Laila Bagge om att behålla Anders Bagges efternamn – efter skilsmässan

FOTO: Magdalena Graaf/Instagram, TT