Magdalena Graaf avslöjar sanningen om förlovningslyckan med Louie

Magdalena Graaf & Louie Marti

Tidigare i veckan la Magdalena Graaf ut en video där det såg ut som att Louie Marti friade till henne. I ett meddelande till Hänt berättar hon nu om sanningen bakom videon och om de är förlovade eller ej.

Drygt tre månader har gått sedan Magdalena Graaf avslöjade att hon träffat kärleken på nytt i ingen mindre än Tunna blå linjen-skådespelaren Louie Marti. Sedan dess har kärleken sprudlat mellan paret och på sociala medier delar de ofta med sig av deras kärlekslycka.

– Vi blev tillsammans på en gång och har nu varit ihop en, två månader. Vi blev blixtkära och det var kärlek vid första ögonkastet! Jag önskar att alla ska få uppleva det här, jag känner mig som 16 år igen, har Louie tidigare berättat för Hänt.

Men under veckan delade Magdalena något som stack ut lite mer än det vanliga. På hennes story delade hon nämligen en video där det såg ut som att Louie friade till henne. I ett meddelande på Hänt berättar hon nu om de har förlovat sig eller inte.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Louie Marti om kärlekslyckan med Magdalena Graaf – berättar om det stora steget

De som följer paret på sociala medier har inte undgått det faktum att de båda svävar på moln just nu, och i Bathina Philipsons podcast Bathina – en podcast har Louie berättat om de starka känslorna han känner för Magdalena.

– Jag älskar henne, jag är verkligen helt förälskad, sa han bland annat.

Louie har också lärt känna Magdalenas barn och har berättat att han ibland brukar hjälpa till med att skjutsa och annat som behövs. Och häromdagen fick Magdalena också träffa Louies föräldrar för första gången - och det blev succé.

”Tack underbara människor. Så trevligt att träffas. Magdalena var precis så underbar som du sa. Vi adopterar henne också, family”, skrev mamma Yvonne i ett sms till Louie efter mötet.

Men nu verkar folk tro att de tagit ännu ett steg i relationen.

Magdalena Graaf avslöjar sanningen bakom förlovningslyckan

Efter en uppdatering från Magdalena misstänker många nu att kärleksparet även har förlovat sig. I en video på hennes Instagram kan man nämligen se hur Louie trär på något på Magdalenas finger och hur hon sedan glatt visar upp fingret för kameran. Till videon skriver hon även ”äntligen hände det” följ utav flera röda hjärtan.

Men trots att det minst sagt såg ut som en förlovningslycka kan Hänt nu bekräfta att så inte är fallet. I ett meddelande till Hänt berättar Magdalena nämligen nu hur det egentligen ligger till.

”Vi skojade bara lite med våra vänner. Det var en använd gammal tandpetare. Jag är åtminstone värd en ny när det väl händer”, skriver hon följt utav flera skrattgubbar.

LÄS OCKSÅ: Följarnas reaktioner efter Fredrik Eklunds bild på tvillingarna Freddy och Milla

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrelli om relationen till Lotta Engbergs exmake Anders

FOTO: Instagram

Senaste nytt