Idol 2023 marknadsföring banner

Hannah Graaf om varför hon och systern Magdalena Graaf inte umgås

09 jul, 2021 
AvJohanna Alm
Hannah och Magdalena Graaf har inte setts umgås på ett bra tag.
Den senaste tiden har följarna blivit allt mer nyfikna på vad som egentligen har hänt mellan dem.
Nu väljer Hannah att berätta hur det ligger till.
Annons
Allt du vill veta om systrarna Graafs succékarriär
Allt du vill veta om systrarna Graafs succékarriär

Hannah Graaf, 42, och systern Magdalena Graaf, 45, har länge setts som en duo som alltid umgås med varandra. Särskilt eftersom de båda var en del av popduon Graaf som släppte hitlåtar som You Got (What I Want) och Give It Up.

Efter att popduon splittrades 2001 har systrarna satsat på sina egna karriärer och de båda har skaffat familj, men trots detta har de fortsatt umgås flitigt och vi har med jämna mellanrum kunnat se dem tillsammans i sociala medier.

Frågorna om Magdalena Graafs frånvaro på Hannahs resa

Hannah och Magdalenas privatliv har alltid skapat stort engagemang hos följarna och nu är det många som har noterat att de inte ses ihop så ofta. Särskilt efter att Hannah lade upp ett inlägg på sin blogg att hon är på Cypern med en väninna och barnen.

”Jag och Ewa är med våra flickor på Cypern en vecka. Vi njuter av bra böcker, bad och sol. Barnen badar och leker och allt känns väldigt gött just nu.”

Annons

Det dröjde inte länge innan kommentarerna om varför systern Magdalena Graaf inte är med på resan började strömma in.

”Varför svarar du inte på vad som hänt mellan dig och din syster. Ni var ju så tajta och helt plötsligt hörs ingenting”, undrar en läsare.

Och kommentarerna om systerns frånvaro slutar inte där. Fler och fler läsare fortsätter ställa frågor om vad som har hänt:

”Vad har hänt mellan systrarna?”

”Hoppas du och Maggan kommer närmare varandra igen”.

”Varför svarar du inte på vad som hänt mellan dig och din syster. Ni var ju så tajta och helt plötsligt hörs ingenting”.

Hannah Graaf om relationen med systern Magdalena idag

Tv-profilen har nu besvarat läsarnas frågor och menar att det inte är någonting som har hänt mellan henne och Magdalena.

”Nej, vi har så klart varit oense och tjafsat någon gång men aldrig varit osams, arg och verkligen bråkat. Vi har aldrig behövt det”, skriver Hannah som svar på en läsares kommentar på bloggen.

Annons

Hannah har besvarat ett par av frågorna som följarna ställer och bekräftar att hon och Magdalena inte ses speciellt ofta. Anledningen till detta vill hon dock inte dela med sig av.

”Vi är familj och älskar varandra men likt alla relationer och förhållanden så går det uppochner och ibland ses man oftare och mer sällan”, skriver hon i en kommentar.

”Allt går lite i perioder men inget konstigt med det”, skriver Hannah Graaf i en annan.

Hannah på semester i Cypern med vännen. Foto: Hannah Graaf/Instagram

FOTO: Jessica Gow/TT, Hannah Graaf/Youtube

Annons