Idol 2023 marknadsföring banner

Bachelor-deltagaren Amanda Koskela har fått barn – ovanliga namnvalet

09 jul, 2021 
https://image.hant.se/mimmi-fouchenette-byline.png.jpg?imageId=7538739&x=0&y=0&cropw=99.290780141844&croph=100&width=1318&height=1318
Mimmi Fouchenette
Amanda Koskela
I den senaste säsongen av Bachelor fick tittarna lära känna Amanda Koskela.
Trots att hon inte hittade kärleken i Simon Hermansson lyckades Amanda träffa den rätta på egen hand efter inspelningarna.
Nu har realityprofilen blivit mamma – och avslöjar vilket namn hon valt att ge sin dotter!
Annons
Bachelor Simons ärliga ord om Felix: ”Kände hat”
Bachelor Simons ärliga ord om Felix: ”Kände hat”

Amanda Koskela, 28, var en av deltagarna i Bachelor 2019. Ungkarlen det året var Simon Hermansson, 30. Amanda åkte dock hem från inspelningarna i Sydafrika utan en pojkvän.

Tidigare bodde hon i Berlin och jobbade som bröllopsklännings designer men idag arbetar Amanda inom kundtjänst i Sverige.

Amanda Koskelas protest mot Simon Hermansson i Bachelor

Ett uppmärksammat avsnitt från Bachelor 2019 var när Simon berättade för tjejerna att han planerade att göra en tatuering som föreställde en kvinna med ihopsydd mun. Simons förklaring var att tatueringen symboliserade en tuff tid i hans liv.

Recept.se Nyhetsbrev

– Jag vågade inte säga hur jag mådde för mina nära och känner. Jag har aldrig velat tysta en kvinna på något sätt, sa Simon i programmet.

Men Amanda köpte inte den ursäkten. På rosceremonin protesterade Amanda genom att dyka upp med en hopsydd mun som hon sminkat på sig själv.

Annons

– Att göra en kvinna som ska föreställa tystad, som jag antar att han tycker är sexig, klingar inte riktigt med den typ av kille som jag är intresserad av att dejta, sa Amanda till Nöjesbladet i samband med att avsnittet visades.

Amanda berättade då att Simons förklaring kom långt senare efter hon hade konfronterat honom.

– Jag har verkligen svårt att få ihop det när det gäller en sexig kvinna som ska ha en nunna-prydnad på huvudet med tystad mun. Det går inte ihop för fem öre.

Amanda Koskela har fått barn

I en intervju med Hänt från förra året avslöjade Amanda att hon har träffat en ny kille, men av privata skäl kunde hon inte avslöja vem det är. Oavsett hur situationen med kärleken ser ut idag så verkar det som att Amanda är lycklig och mår bra – hon har nämligen blivit mamma!

På Instagram har Amanda Koskela nu delat med sig av en bild på sig själv och sin nyfödda dotter, som har fått det ovanliga namnet Aurora.

Annons

1 juli föddes vår dotter, och vi älskar henne som inget annat. Vår Aurora, skriver Amanda på Instagram.

FOTO: Youtube, Instagram

Annons