Ilskan efter Simon Hermansson beslut i Bachelor: ”För tidigt”

Bachelor Simon Hermansson

Simon Hermansson tar med sig en av tjejerna i Bachelor på en övernattningsdejt.
Det får de övriga tjejerna att se rött.
– Vad fan händer?, säger en av dem.

Årets säsong av Bachelor på TV4 har bjudit på den största överraskningen någonsin under programmets gång. I år är det nämligen två ungkarlar som letar efter kärleken – Simon Hermansson, 29, och Felix Almsved, 27.

Gårdagens avsnitt blev dramatisk då både tjejerna och Simon fick reda på att ännu en bachelor kommer att delta i programmet. Stämningen är något orolig i huset där tjejerna bor när Simon Hermansson plötligt kliver in i huset med en väska i handen.

– Kan vi samla allihop? säger han.

Många tror att han nu ska meddela att han kommer att åka hem, men Simon har helt annat besked. Han ska nämligen få ta med sig en tjej på övernattning i Kapstaden. 

– Det innebär lite äventyr, lite mys, säger han inför tjejerna. 

Irritationen efter Simon Hermanssons beslut

Isabella ”Bella” Englund, 27, blir den utvalde och hon skriker till av glädje. Det visar sig att väskan är till henne och Simon ber henne att gå in och packa med sig det hon behöver för en natt borta. Alla tjejer blir dock inte glada över beslutet. 

– Det är klart att det kan hände både det ena och det andra eller att man är mer intima med varandra när man åker iväg på en övernattningsdejt. Jag tror också att många av tjejerna tycker att det känns lite konstigt, säger Johanna Ohlsson, 27.

– Jag tycker att det är alldeles för tidigt, säger en annan tjej.

– Att det är en övernattning tycker jag bara är ”vad fan händer?” Jag kan inte förstå tanken bakom det så jag blir bara trött på hela situationen, säger Amanda Koskela, 26.

Tjejernas ord efter händelsen i Bachelor

Flera av de andra tjejerna är också irriterade över att han väljer Bella som redan har fått en egen dejt med Simon Hermansson tidigare. 

– Jag blev chockad över att Simon valde Bella igen. Det är frustrerande, har han ens lagt märke till att det är sjutton andra tjejer här? säger Meagan Nouis, 26.

– Jag tror väldigt många tjejer tagit illa upp, säger en annan tjej.

– Helt ärligt har jag börjat tappa hoppet lite grand på Simon, säger Nathalie Brydolf, 24.

Bachelor sänds måndag till torsdag på TV4 Play, Sjuan och C More.