TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Charlotte Perrellis dyra tabbe framför barnen – nu berättar hon

09 jul, 2021 
Charlotte Perrelli, Anders Jensen
Charlotte Perrelli råkade göra en dyr miss under semestern i Marbella. Mitt framför ögonen på barnen råkade hon göra bort sig rejält. Nu berättar hon om tabben.
Annons
Charlotte Perrellis svar efter kritiken mot utseendetBrand logo
Charlotte Perrellis svar efter kritiken mot utseendet

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen lever ett flott och lyxigt liv. Tillsammans har de sönerna Alvin och Adrian. Charlotte har även sönerna Angelo och Alessio från ett tidigare äktenskap med Nicola Perrelli, och Anders har dottern Izabella från en tidigare relation med Suzanne Sjögren.

Om den stora familjen inte befinner sig hemma i villan i Djursholm så kan de också tillbringa tid i fjällvillan i Åre eller varför inte i lyxvillan i Marbella?

Nu när coronarestriktionerna lättat och barnen fått sommarlov var det kanske ett givet val för familjen att sätta sig på ett flyg ner till den spanska solkusten. Men där hände något som inte fick hända – Charlotte gjorde bort sig mitt framför ögonen på barnen.

Så mycket kostade Charlotte Perrellis lyxvilla i Marbella

Det är nästan exakt två år sedan som Charlotte och Anders slog till på lyxkåken i Marbella. Huset ska bestå av nära 800 kvadratmeter, ha fem sovrum, sju badrum, egen pool, vinkällare och en terass med magnifik utsikt över bergen och ner över havet mot Marbella och Puerto Banús.

Annons

Innan husköpet så hade paret varit på jakt efter ett nytt boende i över två år och de ska ha varit på runt 15-20 visningar av olika hus innan de föll pladask för detta boende.

Enligt rykten ska villan ha kostat dem 50 miljoner kronor, det är dock en fråga som Charlotte Perrelli inte vill kommentera vidare.

– Jag låtsas att jag inte hörde den där frågan. Jag kan bekräfta för dig att vi hittat och köpt vårt drömhus här i Marbella. Detaljer om huset eller priset vill jag inte kommentera, sa hon då till Aftonbladet.

Enligt uppgifter till Aftonbladet ska boendet ligga i det exklusiva området El Madroñal som ligger strax norr om Marbella där flera kändisar bor. Bland annat Marie Fredriksson och Rysslands president Vladimir Putin.

Charlotte Perrellis tabbe framför barnen

Men i dagarna hände alltså något som Charlotte fick ångra. När hon och två av sönerna hade varit och spelat padel och tennis var det en snabb biltur som stod på agendan för att köpa lunch. Under bilfärden stannade Charlotte till för att tanka. Deras Range rover sport drivs på diesel, men Charlotte råkade helt enkelt tanka fel och började hälla i bensin.

Annons

– Tog den gröna slangen och tänkte, jepp det är diesel. Slängde i 8 liter och fick en kall kår?! Kollade en gång till och insåg att nej, diesel har svart slang, berättar Charlotte om händelsen.

Range rover är ett av de dyraste bilmärkena och all form av reparation brukar aldrig gå för en billig slant. På bloggen berättade hon om ytterligare ett misstag som råkade begås.

”Bara att bärga bilen och hoppas att inte motorn har havererat. Jodå, jag startade den…. som man INTE ska.”, skriver hon.

FOTO: Karin Törnblom/TT, SVT

Annons