ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Suzanne Sjögrens stora lycka med 13-åriga dottern Izabella

26 apr, 2021 
Suzanne Sjögren

Suzanne Sjögren har under åren synts i tv-rutan både i sportsammanhang och i Nyhetsmorgon. Nu berättar hon i en intervju med Hänt om lyckan med maken Pontus och om stoltheten över dottern Izabella, som idag är friskförklarad från cancern.
– För mig är det nu historia. Jag bär med mig det som ett öppet sår, säger Suzanne.

Annons
Svenska kändisar som dejtade innan de blev kändaBrand logo
Svenska kändisar som dejtade innan de blev kända

Journalisten och programledaren Suzanne Sjögren, 46, var en av de första kvinnorna att leda TV4-sporten. Idag är hon inte kvar på kanalen utan har gått över till att jobba som frilans där vi ser henne på Nent och Viasat.

Hon lever tillsammans med hoppryttaren Pontus Westergren, 43 sedan flera år tillbaka på en stor hästgård. I en intervju med Hänt berättar Suzanne nu om kärleken till Pontus, om bröllopsplanerna och om stoltheten över dottern Izabella som idag är friskförklarad från cancern.

Suzanne Sjögrens liv med Pontus Westergren

Suzanne och Pontus bor på en hästgård med barnen Izabella, Ben och bonussonen Bastian. Paret har enligt Suzanne varit förlovade lite för länge nu. Faktum är att de länge haft bröllopsplaner men att andra saker ofta kommit före, berättar hon.

– Vi har varit förlovade sjukt länge nu, han friade till mig när jag fyllde 40. Längsta förlovningen i historien, men någonstans i grunden så är ett bröllop en ekonomisk fråga. Så fort vi har pengar över ska vi gifta oss, säger Suzanne och fortsätter:

Annons

– Pontus vill nämligen ha ett stort bröllop men det blir alltid så att gården kommer före. Men nu har jag en jättefin häst som jag investerat i, när jag säljer den näsa år kanske det blir blir mer planer på bröllop.

Suzannes stora lycka med familjen

Suzanne lever ett lyckligt liv med Pontus och de kan skratta åt saker som hänt, exempelvis ryktet om att Pontus ska ha haft en fling med prinsessan Madeleine.

– Jag har retat honom för det, säger Suzanne skrattandes innan hon fortsätter:

– Men han har bestämt förnekat att det skulle ha varit någonting. Han är rädd att det är han som på något sätt försöker få en fördel. Han var hennes tränare och hjälpte till med ridningen. Och under Madeleines möhippa så ringde de Pontus för då skulle ”gamla tränaren” vara med, säger Suzanne.

Förutom att rida så ser vi Suzanne bevaka en hel del sport och att jobba som frilans passar henne utmärkt. Dottern Izabella rider även och hon siktar nu mot SM. När Izabella var två och ett halvt år gammal drabbades hon av leukemi – vilket hon idag är helt friskförklarad från. För Suzanne är det något hon bär med sig som ett öppet sår, beskriver hon.

Annons

– Jag har pratat ganska mycket om det, för mig är det nu historia. Jag bär med mig det som ett öppet sår, Izabella är friskförklarad och världens snällaste och underbaraste 13-åring, säger Suzanne och fortsätter:

– Hon rider och är en naturbegåvning, hon rider bara hälften så mycket som sina kompisar. Hon har gjort en sådan resa och har en egen ponny. Nu vill hon ju kvala till SM med, så det är jätteroligt!

FOTO: JESSICA GOW / TT // Patrik Österberg/TT

Annons