Thomas Nordegren om dottern Elin Nordegrens hemliga familjelycka

Elin Nordegren, Tiger Woods

Elin Nordegren har funnit kärleken på nytt efter det turbulenta uppbrottet från Tiger Woods. Men länge hölls den nya relationen hemlig, något som på sätt och vis även drabbade pappa Thomas Nordegren.
Slå på ljud

Elin Nordegren, 41, och Tiger Woods, 45, träffades när Elin arbetade som barnflicka hemma hos familjen Parnevik i Florida, USA. Elin och Tiger gifte sig 2004 på Barbados.

LÄS MER: Kristin Kaspersens sorg efter beskedet om sonen Filip

Tillsammans fick makarna dottern Sam, 13, och sonen Charlie, 12. Men i slutet av 2009 fick relationen en ny vändning när det uppdagades att Tiger hade en älskarinna. Det blev oerhört mycket skriverier – något som även Elins pappa Thomas Nordegren, 68, märkte av rejält.

– Jag var pressad när det var som värst och fyra bilar av olika nationaliteter ständigt stod parkerade utanför vårt hus. De ringde på dörren tidigt på morgonen. Många ringde också till barnen... åttaåringen... de går via klasslistor i skolan. Alla från Larry King och Oprah, till Fredrik Skavlan ville att jag skulle tala ut, har Thomas tidigare sagt om den tuffa tiden.

Thomas Nordegren kom tvåa i På spåret 2021

Under hösten och vintern har Thomas Nordegren varit högaktuell i På spåret på SVT. Det var efter att Frida Boisen och Hamid Zafar blev diskvalificerade, på grund av att Zafar uttryckt sig nazistiskt, som Thomas och Louise Epstein blixtinkallades.

Med tanke på duons snabba inhopp så gick det trots förutsättningarna ändå väldigt bra och det slutade med en plats i finalen. Efter en riktigt spännande final stod det dock klart att Thomas och Louise förlorat, och fick nöja sig med en andra-plats i tävlingen.

Magdalena Forsberg och Claes Elfsberg var helt enkelt bättre och är värdiga vinnare. Det var svåra musikfrågor men de klarade ju sista delfrågan där också. Den stora besvikelsen var att coronan gjorde att SVT måste ställa in efterfesten - den har rykte om sig att vara generös och vild, säger Thomas i en intervju med Aftonbladet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Elin Nordegrens mörkande om nya relationen

I samma intervju har Thomas nu också berättat om tiden som kom efter hans dotters turbulenta skilsmässa. Hon hittade nämligen kärleken på nytt i den före detta amerikanska fotbollsspelaren Jordan Cameron, 32. Men den relationen var länge okänd.

– De lyckades hålla det där hemligt för media ganska länge, säger Thomas till tidningen.

Tillsammans med Jordan fick Elin sonen Arthur, men på grund av coronapandemin har Thomas inte fått träffa sitt lilla barnbarn på snart ett år.

– Men Elin och Jordan har det väldigt bra och har ju också fått ett gemensamt barn. Jag har tyvärr inte sett lilla Arthur sedan han nästan var sex månader, tillägger han.

Jordan Cameron, Elin Nordegren

Jordan, Elin och nyfödde sonen Arthur.

Foto: TT

FOTO: ROBYN BECK, MEGA

LÄS OCKSÅ: Elin Nordegrens lyxliv efter skilsmässan från Tiger Woods

LÄS OCKSÅ: Tiger Woods skadad i allvarlig bilolycka – förd till sjukhus

SENASTE NYTT!