Elin Nordegrens lyxliv efter skilsmässan från Tiger Woods

Tiger Woods och Elin Nordengren

Den dramatiska skilsmässan mellan Elin Nordegren och Tiger Woods uppmärksammades av media världen över.
Nu har tio år gått sedan paret gick skilda vägar, så här ser Elins liv ut idag!
Slå på ljud

Elin Nordegren, 40, och Tiger Woods, 44, träffades när Elin arbetade som barnflicka hemma hos familjen Parnevik i Florida, USA. Paret gifte sig 2004 på Barbados men genomgick snart därefter en turbulent skilsmässa som väckte stor uppmärksamhet världen över. Detta då Elin ska ha jagat sin make Tiger med en av hans egna golfklubbor efter att hon hittat bevis på otrohet i hans mobiltelefon.

Foto: Dennis Adrian/TT

Elins enorma lyxvilla

Tillsammans fick Elin och Tiger dottern Sam, 12, och sonen Charlie, 11. Efter otroheten offentliggjorts och skilsmässan var igenom 2010, köpte Elin ett lyxhus i Florida för pengarna hon fick ut efter uppgörelsen. Enligt amerikanska medier tvingades Tiger Woods betala ut sammanlagt 875 miljoner kronor till Elin.

Elin ska ha lagt 130 miljoner på lyxvillan som är 2400 kvadratmeter stort, har elva sovrum, femton badrum, en vinkällare, hemmabiograf, två kök och ett gym. Här har hon bott sedan 2011 tillsammans med barnen Sam och Charlie. Men nu bor även hennes stora kärlek, den före detta NFL-spelaren Jordan Cameron, 31, i villan.

Bebislyckan med nya kärleken

Efter att Elin funnit kärleken igen blev hon för tredje gången mamma under förra året. Sonen Filip föddes i oktober och är parets första gemensamma barn men även Jordan har barn sedan en tidigare relation, nämligen sonen Tristan, 10.

Relationen till Tiger efter skilsmässan

Elin har tidigare berättat att hon och Tiger har en god relation trots den omtalade skilsmässan. Detta främst för barnen skull.

– Min relation till Tiger är inriktad på barnen, det går riktigt bra, och jag är så glad för det. Han är en fantastisk pappa, sa Elin Nordegren till tidningen People under 2014.

Vänskapen med Victoria Silvstedt

Elin Nordegren publicerar inte ofta inlägg i sina sociala medier-kanaler men en person som syns på flertal av de bilder som hon har lagt upp är Victoria Silvstedt.

Tillsammans ser Elin och Victoria ut att umgås på flera olika tillställningar. Victoria är även en av de endast 19 personer som Elin följer på sin Instagram.

Elin Nordegren och Victoria Silvstedt

Foto: Instagram

Elin och Camerons framtidsplaner

Idag lever Elin, Jordan och barnen tillsammans i villan i Florida men redan 2018 hade de planer på att flytta. Enligt Daily Mail beslutade sig Elin för två år sedan för att sälja hemmet, vilket var något som visade sig vara svårare än väntat.

Efter att ingen köpare nappade på huset tvingades Elin nyligen sänka priset när det återigen kom ut på marknaden. Idag ligger det ute till försäljning för 44,5 miljoner dollar, vilket ungefär motsvarar 432 miljoner kronor.

Vart Elin, Jordan, och barnen planerar att bosätta sig återstår att se.

FOTO: Chris O’Meara/TT/ Timothy A. Clary/TT

SENASTE NYTT!