TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Björn Borgs och Patricia Borgs lyxliv – nya bilden visar exklusiva mötet

29 jul, 2021 
Patricia Borg, Björn Borg
Björn Borg och hustrun Patricia Borg har varit gifta i snart 20 år, och under årens lopp har det blivit en del lyx och flärd. Nu kan de visa upp ytterligare något som tyder på att de har en riktigt lyxig livsstil.
Annons
Allt om Björn BorgBrand logo
Allt om Björn Borg

Björn Borg, 65, är en av Sveriges största sporttalanger genom tiderna och under hans karriär har han minst sagt nått stora framgångar. Idag klassas han som en livs levande legend inom tennisvärlden.

På meritlistan kan Björn Borg skryta om flera prestigefulla och legendariska vinster, men han är faktiskt inte den enda i familjen Borg som nått stora framgångar inom sporten.

Det tidigare tennisproffset och hans fru Patricia Borg sa ja till varandra under ett sommarbröllop på Värmdö i Stockholm för 19 år sedan. Lyckan var total och redan ett år efter bröllopet 2003, fick de sonen Leo Borg, idag 18 år gammal. Även han har visat sig vara en riktig stjärna på tennis!

Björn och Patricia Borgs lyxiga boenden

I samband med att Leo kom till världen så köpte paret en lyxvilla ute på Ingarö, strax söder om Stockholm. På tomten, som hade egen strand fanns även en stor pool och givetvis en tennisbana. Prislappen landade då på den spektakulära summan av 3,1 miljoner kronor. Men för två år sedan var det dags att säga hej då till huset för ett liv inne i stan.

Annons

”Det är dags för ett nytt kapitel i våra liv! Vi ser väldigt mycket fram emot vad livet har att erbjuda. Det här huset kommer snart att finnas på marknaden”, skrev makarna då på Instagram.

Björn Borgs hus
En av Björn Borgs grannar var Markoolio.

Flyttlasset gick då till en riktigt lyxig lägenhet på Norrmalm i Stockholm. Lägenheten består av närmare 180 kvadratmeter, har två våningar och en egen takterass.

Björn och Patricia har tidigare även haft en 270 kvadratmeter stor sjurummare på Strandvägen, en av Sveriges mest eftertraktade adresser.

Mötet med Hollywoods kändiselit

På familjens Instagram-konto kan man ta del av det lyxiga livet som är fyllt av resor och exklusiva tennis-tävlingar. Nu senaste var det ingen mindre än sonen Leo som spelade och dessutom passade på att vinna hela juniorturneringen i Wimbledon. Det var Leos första Wimbledonseger och han vann mot serben Marko Topo med 2-1 i set.

Annons

Självklart var pappa Björn och mamma Patricia på plats och tittade på sonen och där visar de nu upp sin status bland Hollywoods kändiselit.

I en videohälsning på Instagram visar de nämligen upp när de minglade med ingen mindre än Bradley Cooper! Den amerikanska superskådisen har man kunnat se i filmer som bland annat A star is born och Baksmällan.

– Heja Leo!, säger de alla tre i kör i hälsningen.

FOTO: TT

Annons