LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Kristin Kaspersen visar upp köksrenoveringen i Lill-Babs hus i Järvsö

29 jul, 2021 
Kristin Kaspersen och Lill-Babs
Kristin Kaspersen har befunnit sig på både husbilssemester och en utlandsresa.
Nu är hon tillbaka i Järvsö och visar upp köksrenoveringen i Barbro ”Lill-Babs” Svenssons hus.
”Det fina är att det känns som mammas kök fortfarande”, skriver hon.
Annons
Fem saker du inte visste om Kristin KaspersenBrand logo
Fem saker du inte visste om Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen känner vi alla igen, dels på grund av sin framgångsrika karriär som programledare. Men även för att hon är dotter till Barbro ”Lill-Babs” Svensson. Lill-Babs gick bort våren 2018 efter en kort tids sjukdom, hela Sverige sörjde henne och hon var och förblir en av Sveriges mest folkkära artister.

Kristin har gått i sin mammas fotspår och valt ett liv i rampljuset, som både programledare och numera poddare. Du minns säkert att hon också vann Let's dance 2019 tillsammans med Calle Sterner. Efter en fartfylld sommar med mycket ledighet är Kristin nu i Järvsö för att renovera sin mammas hus – och nu visar hon upp den pågående köksrenoveringen för sina följare.

Kristin Kaspersens semester med sönerna Leon och Filip

Kristin har haft en fartfylld sommar, hon har tillsammans med sina söner fått väldigt mycket tid ihop och rest till bland annat Gotland och Norge.

Först gav hon sig ut på två veckors husbilssemester vilket hon tog med sina följare på.

”Två veckor av husbilssemester är snart över. Att semestra med husbil har varit en dröm länge. Jag älskar att komma nära naturen, att kunna vara spontan i mitt resande och uppleva nya och gamla platser likväl som umgås med nya och gamla vänner. De här veckorna har varit precis så. Jag har gjort Oslo-västkusten-Gotland och snart är jag tillbaka hemma igen. Jag har vaknat upp med soluppgången och vissa kvällar somnat med solnedgången utanför fönstret.”, skrev Kristin då.

Efter sin husbilssemester åkte hon vidare mot Italien med sönerna.

Hon befann sig närmre bestämt i Toscana ett par dagar och beskrev sin resa till Italien som fantastisk.

Annons

Kristin visar upp pågående köksrenoveringen i Lill-Babs hus

Nu är Kristin tillbaka i Järvsö där hon ofta spenderar mycket tid. Mamma Lill-Babs bodde där och nu håller Kristin på att göra i ordning huset vilket hon visar upp på Instagram. Köket har nämligen fått sig en rejäl omgång då det totalrenoverats.

Stor lycka att få flytta in i köksskåpen igen. Utrymmet i lådorna är fantastiskt och att äntligen ha ett kryddskåp känns så härligt. Den stora kylen kommer passa oss perfekt och den magiska spisen med inbyggd fläkt lyfter verkligen köket. Nu återstår bara att snickaren och målaren ska göra sitt jobb runt omkring”, skriver Kristin och fortsätter:

Annons

”Det fina är att det känns som mammas kök fortfarande men med modernare touch och så mycket mer smarta lösningar. Jag längtar efter att få samla hela familjen i mammas nya kök. Lite rörigt nu men ändå sån lycka!!! Fortsättning följer!”

Så fint gjort, all lycka till med renoveringen!

Hänt har sökt Kristin Kaspersen för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT / FERNVALL LOTTE/Aftonbladet

Annons