LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafBrittiska kungahuset

Glädjebilderna på prinsessan Madeleine och Chris O'Neill sommaren 2021

29 jul, 2021 
Prinsessan Madeleine med sin Chris
Prinsessan Madeleine med familj fortsätter att semestra i Sverige.
Och familjen verkar minst sagt trivas.
Se alla lyckliga bilder på prinsessan Madeleine med familjen – som får svenska folket att jubla!
”Blir helt tårögd”, skriver en.
Annons
Kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle får felling under Carolas konsert på SollidenBrand logo
Kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle får felling under Carolas konsert på Solliden

Coronapandemin har varit påtaglig för kungafamiljen och prinsessan Madeleine, 39, med familj. Hon och Chris O'Niell hade inte besökt Sverige på över ett år med barnen. Men i juni kom glädjebeskedet – att prinsessan var tillbaka i Sverige med maken och barnen prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne. Lyckan var total hos svenska folket!

Familjen var givetvis med under Victoriadagen och firade kronprinsessan Victoria. Och det råder ingen tvekan om att prinsessan Madeleine är lycklig hemma i Sverige, det strålar verkligen om prinsessan och familjen som äntligen är hemma igen efter den långa frånvaron. Se alla lyckliga bilder på Madeleine och vad följarna tycker om hennes återkomst.

Bilderna visar: Prinsessan Madeleines stora lycka med familjen

Under Victoriadagen strålade det verkligen om Madeleine, på varje bild syns hon le och vara genuint glad över att vara återförenad med sina syskon och familj.

Annons
Madeleine med sin Chris under Victoriadagen.

Madeleine och Chris på bilden ovan, fint uppradade med varsitt leende.

Syskonen tillsammans.

Madeleine återförenades med sin storebror prins Carl Philip, 42, och det var ett kärt återseende, här syns hon skratta åt något som Carl Philip sagt.

Annons
Här återförenas kusinerna prinsessan Leonore & prinsessan Estelle.

Här anlände delar av kungafamiljen för att se Lena Philipsson uppträda under Solliden sessions. Återföreningen mellan kusinerna är bara för underbar!

Systrarna har roligt tillsammans.

Kronprinsessan Victoria var mycket glad över att syster prinsessan Madeleine var tillbaka i Sverige. Här syns de två skratta tillsammans, visst är det en underbar återförening systrarna emellan!

Annons

Madeleine fick givetvis tillfällen att umgås med sina älskade syskonbarn. Här syns prinsessan Estelle med sin moster, vilket otroligt vacker och kärt återseende. Madeleine fick givetvis även träffa prins Carl Philips och prinsessan Sofias nyfödda son prins Julian som föddes tidigare i år.

Prinsessan Estelle med sin moster.

Svenska folkets stora glädje för prinsessan Madeleine: ”Underbar”

Förutom alla bilder på prinsessan Madeleine i Sverige så har kärleken överösts in på sociala medier, när kungahuset publicerat bilder på Instagram har kärleken strömmat in mot prinsessan Madeleine med familj.

Annons

När den historiska bilden på hela kungafamiljen publicerades på Instagram var flera följare i extas över prinsessan Madeleine och bilden.

Till bilden skrev kungahuset: ”Tillsammans på Öland igen! Ett efterlängtat återseende för den Kungl. Familjen, som efter lång tid på olika håll nu återigen kan samlas på ”solens och vindarnas ö”. En fortsatt glad sommar tillönskas alla.”

Flera kommenterade då sin lycka för prinsessan Madeleine: Så härligt att se prinsessan Madeleine med sin make och barn här i Sverige. Underbart foto”, skrev en.

En annan skrev: ”En så härlig uppställning. Barnen ser uppriktigt glada ut! Fin bild” ”Blir helt tårögd, vad fina ni är”.

Hur länge Madeleine stannar i Sverige är ännu oklart, nu befinner hon sig fortsatt på Öland för semester. Vilken lycka!

FOTO: TT

Annons