ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Därför syns inte prinsessan Madeleine – beslutet för barnen sommaren 2021

27 jul, 2021 
Prinsessan Madeleine
Efter den omtalade familjebilden och Victoriadagen har vi inte hört så mycket om prinsessan Madeleines och Chris O'Neills besök i Sverige. Fram tills nu!
”Många roliga aktiviteter med barnen”, skriver Hovets informationschef Margareta Thorgren till Hänt.
Annons
Kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle får felling under Carolas konsert på SollidenBrand logo
Kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle får felling under Carolas konsert på Solliden

Victoriadagen 2021 gjorde stor succé och det rådde ingen tvekan om att Kungafamiljen njöt av att äntligen vara samlade. Efter ett år av isolering och digitala möten fick vi äntligen se kronprinsessan Victoria med sin prins Daniel fira den underbara dagen tillsammans med barnen prins Oscar och prinsessan Estelle.

Det rådde inte heller någon som helst tvekan om att Estelle hade det roligt, hon blev återförenad med sina kusiner och syntes ha väldigt roligt med prinsessan Madeleines dotter prinsessan Leonore. De två fångades på bild och fick under Victoriadagen återförenas efter över ett år isär. Men sedan den ärofyllda dagen på Öland har vi dock inte hört så mycket om prinsessan Madeleine och maken Chris O'Neill. Vad ska de göra nu? Hänt har svaret!

Kungafamiljen återförenad igen – historiska bilden: ”Efterlängtat”

”Tillsammans på Öland igen! Ett efterlängtat återseende för den Kungl. Familjen, som efter lång tid på olika håll nu återigen kan samlas på ”solens och vindarnas ö”. En fortsatt glad sommar tillönskas alla”, skrev Kungahuset till bilden.

Annons

Att hela kungafamiljen fångas på en och samma bild har inte hänt sedan 2017, vilket nu är fyra år sedan. När Hänt nådde hovets informationchef Margareta Thorgren, gav hon detaljer om den historiska bilden.

”Bilden togs i förra veckan på Solliden. Alla på gott humör och glada att vara tillsammans”, skriver Margareta Thorgren till Hänt följt av:

”Fotograferingen gick snabbt. Familjen glada över att få vara tillsammans igen. Kusinerna har kul ihop.”

Svenska folket var i extas över bilden och flera uttryckte sin glädje, en skrev bland annat: ”Inte dåligt att få ihop en sådan generationsbild!”

En annan skrev: ”Hjärtinnerligt tack för en helt ljuvlig bild, som så många av oss länge har längtat efter! Äntlig har vi nu en en bild där hela familjen är samlad.”

Prinsessan Madeleines och Chris O'Neills semester i Sverige

Efter bilden och Victoriadagen har vi dock inte hört så mycket om prinsessan Madeleine och hennes familj. De befinner sig fortfarande i Sverige, men vad de har för sommarplaner efter Victoriadagen har inte offentliggjorts.

Annons

När Hänt återigen når Margareta Thorgren meddelar hon att prinsessan Madeleine med maken och barnen prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessanS Adrienne har fortsatt semester i Sverige och just nu befinner de sig faktiskt kvar på Öland.

”Privat semester, på Öland”, skriver Thorgren.

Hon tillägger: ”Många roliga aktiviteter med barnen.”

FOTO: Jonas Ekströmer /TT, Magnus Johnsson/TT, Karin Tönblom/TT

Annons