LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pelle Hansson Edh har förlovat sig med flickvännen Louise Hedman

22 jul, 2021 
Lovisa Ström
Pelle Hansson Ehd
Bonde söker fru-profilen Pelle Hansson Edh har förlovat sig med flickvännen Louise Hedman. Nu berättar han om den stora kärlekslyckan.
”Kändes självklart att gå ner på knä”, skriver han.
Annons
Här är alla bönder i Bonde söker fru 2021Brand logo
Här är alla bönder i Bonde söker fru 2021

Pelle Hansson Edh blev känd för svenska folket när han medverkade i TV4:s succéprogram Bonde söker fru 2019. Precis som de andra som var med ville han hitta sitt livs kärlek och snabbt fick han upp ögonen för brevskrivaren Karin Nordström. Med tiden blev de ett par och efter programmet flyttade de både ihop och skaffade hund tillsammans.

Men deras kärlekssaga skulle inte bli långvarig. I augusti förra året avslöjade Karin nämligen i ett inlägg på Instagram att paret valt att gå skilda vägar, och som förståeligt var det tufft för de båda.

Men mycket har hänt sedan dess. Pelle har hittat kärleken på nytt och kan även nu avslöja att han också förlovat sig!

Pelle Hansson Ehds kärlekslycka

Det var när Hänt besökte Pelle i samband med Hänts egna intervjuserie A walk with a dog som bonden hintade lite om att han träffat en ny. Det var när han fick frågan om han börjat dejta igen efter uppbrottet från Karin som han lite försiktigt svarade:

Annons

– Ja lite. Men inte i någon större utsträckning så. Jag kanske har börjat småskriva med någon..

På följdfrågan om det alltså fanns någon speciell svarade han mystiskt:

– Det kan kanske vara så..

Men på hans Instagram skulle han sedan avslöja att så var fallet. I hans flöde kan man nämligen se flertal romantiska bilder tillsammans med den stora kärleken Louise Hedman. Och när det är rätt så är det lätt. Nu visar han upp att de tagit ännu ett steg i deras relation.

Bonde-Pelle har förlovat sig med flickvännen Louise Hedman

Pelle har nämligen gått ner på knä för att fråga om Louise vill dela resten av sitt liv med honom, och svaret var självklart ja! På Instagram visar han nu upp den stora lyckan.

”När man får känslan av att man verkligen träffat personen som man verkligen vill leva resten utav livet tillsammans med, då kändes de självklart att gå ner på knä och be om hennes hand, och som ni ser så var svaret ja”, skriver han under en bild på deras ringar.

Och i kommentarsfältet väller gratulationerna in.

”Wohoooo! Mamman fäller en lyckotår! Stort GRATTIS till er båda!”, skriver bland annat Pelles mamma.

”Grattis till er. Kärleken är så vacker. Var rädda om varandra”, skriver en annan.

Annons