TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Farmen-Marys romans med Pernilla Wahlgrens pojkvän Christian

10 aug, 2021 
AvOla Lagerström
Mary Enqvist, Christian Bauer och Pernilla Wahlgren.
Pernilla Wahlgren, 53, har träffat kärleken i Christian Bauer, 55.
Nu avslöjar Farmen-Mary Enqvist, 41, allt om sin okända kärleksrelation med Christian.
– Vi hade ett break up-love...
Annons
Så här har Pernilla Wahlgren sett ut genom årenBrand logo
Så här har Pernilla Wahlgren sett ut genom åren

Efter åratal i singelträsket verkar det äntligen som att den Pernilla Wahlgren funnit lyckan i försäljningschefen Christian Bauer. Men Christians ex-romans – Farmen-profilen Mary Enqvist – tvivlar...

I sin podcast Helt naket, som hon har med tidigare Farmen-vinnaren Sofie Hodén, 30, avslöjar Mary sin hittills okända relation med nämnda Christian.

– Jag rodnar, säger Mary när relationen ifråga kommer på tal.

– När vi hade en relation… Jag var så dödskär i honom att jag höll på att dö, men han är typ fjorton år äldre än mig. Han hade redan barn och var färdig. Han sa det flera gånger: ”Jag tycker du ska träffa någon som du kan skaffa barn med för jag är färdig”. Så vi höll på mer eller mindre i två år… Det är ganska lång tid, va?

Mary Enqvist i Farmen 2021.
Mary Enqvist i Farmen 2021.

I podcasten beskriver hon Christian.

– Han är väldigt karismatisk och framåt och ser extremt bra ut. Han är vältränad och har talets gåva alla dagar i veckan, fortsätter Mary som ”förstår att Pernilla är helt förälskad i honom” – speciellt just nu när hon är inne i förälskelsefasen då allt är perfekt.

Annons

Mary tvivlar på Pernilla och Christian

På Sofie Hodéns fråga om Mary tror att förhållandet mellan Pernilla och Christians förhållande kommer att hålla, låter hon dock allt annat än övertygad. Hon höjer ett varningens finger när det kommer till kändislivet.

– Jag vet inte... Han är ju en person som är väldigt charmig och framåt och lätt att tycka om, men jag kan tänka så här… Hon är så extremt känd. Han är också en sådan som gillar att stå i rampljuset. Det kanske kan bli för mycket! Jag vet inte, säger Mary som tror att Christian gillar all uppmärksamhet med allt vad den innebär i form av events och fotograferingar.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer.
Pernilla och Christian.

Mary minns sitt uppbrott från Christian som om det vore igår, trots att det gått flera år.

– Jag kommer ihåg att han sa: ”Ska jag komma hem till dig nu eller ska vi ta det över telefon?” Jag sa att ”du kan komma hem till mig”. Där hade vi ett break-up-love. Efter det grät jag så mycket att jag trodde mina tårar aldrig mer skulle komma tillbaka. Men du vet, med tiden läks allting, avrundar Mary som med andra ord släppt Christian sedan länge och gått vidare en erfarenhet rikare.

– Jag önskar dem all lycka i livet, säger hon och syftar på Pernilla och Christian.

Hänt har utan framgång sökt Christian Bauer för en kommentar.

Foto: TV4 & Instagram

Annons