Camilla Läckbergs nya avslöjande om miljonrenoveringen

Camilla Läckberg, Simon Sköld

Camilla Läckberg och maken Simon Sköld har äntligen fått flytta in i sin nyrenoverade villa. Men nu kan Camilla avslöja ett och annat om miljonrenoveringen – det var nämligen inte alltid en dans på rosor.
– Det har varit ett projekt fullt av överraskningar, säger hon till Expressen.

Det var förra sommaren som deckardrottningen Camilla Läckberg, 46, och maken Simon Sköld, 34, sålde sitt landställe i Norrtälje. Men det dröjde inte länge innan de la vantarna på en ny lyxkåk!

Faktum är att paret hade hela 25 miljoner att röra sig med och det slutade med ett stort hus med sjötomt på en udde i Tyresö. Däremot var huset inte riktigt redo för inflyttning vid det laget och en stor renovering stod på agendan.

För några veckor sedan var den stora dagen kommen och Camilla och Simon fick äntligen flytta in i det nya huset. Efter en rejäl renovering så var det minst sagt en spektakulär dag och paret visade glatt upp hur nöjda de blev!

ILSKA Elena och nya kärleken kritiseras efter bilderna

Camilla Läckberg om att ha lyxvillan som sommarstuga

Huset består av 400 kvadratmeter och är en grosshandlarvilla från 1900-talet. På parets sociala medier har man kunnat se att de redan njuter av det härliga boendet och gemensamma dottern Polly, 5, verkar trivas som fisken i vattnet.

Till en början var lyxkåken tänkt att användas som ett sommarställe, där familjen kunde vara när de inte bor i lägenheten i centrala Stockholm. Men redan under renoveringen kunde Camilla avslöja att det fanns andra planer i kikaren.

– Vi kommer nog pendla emellan, så vi tror att vi kommer vara där ganska mycket, sa Camilla då i Nyhetsmorgon.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Camilla Läckbergs nya hus
Foto: Instagram

Nya avslöjandet om miljonrenoveringen

Och nu i efterhand när paret gjort sig mer och mer hemmastadda verkar beslutet vara ännu mer troligt.

– Det var tänkt som ett sommarställe men vi trivs ju otroligt bra, både Simon och jag gillar ju att sitta ute på landet så vi har sagt att vi tar fram tills Polly börjar skolan, att lite känna oss för. Se om det fungerar att åka lite fram och tillbaka. Vi har inte bestämt oss. Men vi känner just nu att vi vill vara där så mycket som möjligt, säger hon till Expressen.

Däremot har den rejäla miljonrenoveringen inte riktigt varit som en dans på rosor. Nu berättar Camilla nämligen att de stött på flera oväntade överraskningar.

– Om man säger så här, det har varit ett projekt fullt av överraskningar. Varenda bräda som har lyfts på har inneburit en överraskning. Det första vi behövde göra var att stötta upp hela grunden. Man hade stöttat upp huset genom att hugga ner en björk i trädgården och sen kila in den i krypgrunden. Så det fanns ju lite att jobba med där, säger Camilla.

LÄS OCKSÅ: WOW! Benjamin Ingrosso visar upp lyxiga lägenheten

LÄS OCKSÅ: HÄLSA 109-åriga Dagny i rullstol efter insjuknandet

FOTO: TT