LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Elena Belle och Gleb Savchenko möts av kritik efter semesterbilderna

23 aug, 2021 
Mimmi Fouchenette
Elena Belle
Elena Belle har träffat kärleken på nytt i tv-stjärnan Gleb Savchenko. Nu får paret kritik efter romantisk semester.
”Inte okej”, skriver en upprörd följare i en kommentar.
Annons
5 galna citat från Svenska HollywoodfruarBrand logo
5 galna citat från Svenska Hollywoodfruar

Elena Belle blev ett känt ansikte för svenska folket när hon var med i TV3:s succéprogram Svenska hollywoodfruar. I programmet fick tittarna en inblick i Elenas lyxiga liv i Beverly Hills med maken Michael Theanne och deras gemensamma dotter Luna.

Men sedan programmets sista säsong 2019 har Elena inte haft det lätt. Under förra året drabbades Michael av en massiv hjärtattack och dog när han var ute och promenerade med parets hundar.

Det har gått över en ett år sedan Michael dog och Elena har varit öppen om sorgen och bland annat släppt en bok där hon med egna ord berättar om tragedin. Idag lever reality-profilen kvar i Los Angeles med dottern och de har inga planer på att flytta hem till Sverige.

Nya kärleken Gleb Savchenko

I förra veckan fick följarna glädjas åt Elena när hon berättade att hon har träffat en ny – nämligen proffsdansaren Gleb Savchenko. Gleb är väldigt känd i USA då han är en av dansarna i Dancing with the Stars, som är USA:s motsvarighet till Let's dance. Från början ville Elena hålla romansen hemlig och gick bara ut att hon träffade någon men inte vem det var.

Annons

– Han bor i Los Angeles, han är väldigt, väldigt fin, sa hon i en intervju med Expressen nyligen.

Men under förra veckan kunde hon inte hålla sig längre och delade en bild på dansaren på sin Instagram.

Kritik mot Elena Belle och Gleb Savchenko intima bilder

Efter avslöjandet om den nya kärleken tog det inte lång tid för det nyfunna paret att åka på semester ihop. Under förra veckan åkte de på en romantisk spa-weekend tillsammans till Miami, USA. Båda reality-profilerna har delat flera bilder och videor från resan på sina Instagram-profiler. Många av bilderna är intima och lättklädda då paret har befunnit sig i en spa-miljö.

Men nu reagerar följarna starkt, då de tycker att Elena Belle och Gleb Savchenko är alldeles för lättklädda på bilderna. Många anser att det är oansvarigt då de båda har barn.

”Du har två barn... som har Instagram... inte okej”, skriver en upprörd följare på Gleb senaste Instagram-inlägg.

”Japp, tänkte exakt samma tanke. De är smaklöst”, instämmer en annan.

Gleb har delat en video från resan där han och Elena gör olika aktiviteter på hotellet, bland annat har de på sig badkläder för att de befinner sig på ett spa och badar i pool.

FOTO: TT, Elena Belle/Instagram

Annons