5 saker du kanske inte visste om dansaren Gleb Savchenko

Gleb Savchenko är dansare

En ny kille har börjat synas till på Hollywoodfrun Elena Belles Instagram, nämligen dansaren Gleb Savchenko.
Är de ett par? Vem vet!
Här kan du läsa mer om Gleb.

Hollywoodfrun och modellen Elena Belle, 36, har bekräftat att hon dejtar någon. Han bor i Los Angeles, men hon har inte tänkt berätta vem det är. Tidigare har hon synts umgås flitigt med skådespelaren David Charvet, 48. Oavsett om det var en romans eller vänskap så verkar den vara över, då de inte längre följer varandra på Instagram.

Men en ny kille har börjat dyka upp på Elenas sociala plattform, Gleb Savchenko. Elena har även synts kommentera tv-stjärnans bilder på Instagram flitigt. Kan det vara Gleb som är grabben som charmat Elena?

Frågan är ju, vem är Gleb?

Hur gammal är Gleb Savchenko och var bor han?

Gleb föddes den 16 september år 1983 och är idag 37 år gammal. Han är ursprungligen från Moskva, Ryssland, men är idag bosatt i Los Angeles, USA.

Vad heter Gleb Savchenko på Instagram?

Gleb är inte bara aktiv på dansscenen, utan även på sociala medier – i alla fall när det gäller Instagram. Där heter han glebsavchenkoofficial och har över 350 000 följare.

På den sociala plattformen delar Gleb med sig av allt möjligt från jobb till privatliv. Vissa bilder bjuds på en rejäl sötchock då hans barn dyker upp då och då!

GÅR VIDARE Elenas nya bilder med tv-stjärnan

Gleb Savchenko har två barn med ex-frun Elena Samodanova

Gleb har två barn, döttrarna Olivia Savchenkova, 10, och Zlata Savchenko, 4. Båda två är från en tidigare relation med ex-frun Elena Samodanova som han var i en relation med från år 2006 till år 2020.

Gleb Savchenko och ex-frun Elena Samodanova på röda mattan

Gleb Savchenko och ex-frun Elena Samodanova.

FOTO: Mega/TT

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Vad jobbar Gleb Savchenko med?

Så vad sysslar denna kändis med om dagarna? Jo, Gleb titulerar sig som dansare, koreograf och modell. Ett programkoncept som inte bara är populärt i Sverige, utan även USA är Let's dance, även kallat Dancing with the Stars. Där är Gleb en av dansarna som tar sig an en kändis varje säsong. Han har dessutom inte bara medverkat i amerikanska versionen av showen, utan även Storbritanniens, australiensiska och såklart den ryska!

Gleb dansar på scen med partner

Gleb i action på scen!

FOTO: MPNC/TT

LÄS OCKSÅ: Elena Belles framtidsplan med 2-åriga dottern Luna

LÄS OCKSÅ: TV3 stoppar Svenska Hollywoodfruar – hårda orden om beslutet

FOTO: Chelsea Lauren/TT, Gavin Smith/TT

SENASTE NYTT!