Elena Belles framtidsplan med 2-åriga dottern Luna

Elena Belles framtidsplan med dottern Luna – efter makens bortgång

Elene Belle och dottern Luna Belle drabbades tidigare i år av en tragisk händelse.
Maken och pappan Michael Theanne gick hastigt bort i en plötslig hjärtattack.
Nu berättar Elena på Instagram hur hon tänker kring framtiden i USA.
Slå på ljud

Tv-profilen och modellen Elena Belle, 35, är i Sverige främst känd för sin medverkan i Svenska Hollywoodfruar på TV3 där hon har visat upp livet som mamma i Los Angeles.

Men livet har inte varit lätt för Elena den senaste tiden. I slutet av februari nåddes hon av chockbeskedet att maken Michael Theanne, 45, gått bort. Michael var ute och promenerade och föll plötsligt ihop av en hjärtattack. Hans liv gick inte att rädda.

Livet vändes upp och ned för Elena Belle och dottern Luna Belle Theanne, 2. Och det senaste halvåret har mest handlat om att komma på fötter igen efter den tragiska händelsen.

Elena Belle och Michael Theanne.

Elena och Michael. Foto: Privat.

Den numera ensamstående mamman har varit och är öppen med sin sorg över sin förlorade make. Hon har behövt göra en hel del förändringar i livet, bland annat att flytta från huset till lägenhet. Orsaken? Minnena från huset som familjen bodde i tillsammans var helt enkelt för jobbiga.

Elena Belle har även berättat för sina följare hur hon pratat med dottern Luna Belle om att pappa Michael inte finns mer.

Hon saknar honom och frågar mycket efter honom mycket, det krossar verkligen mitt hjärta”, har Elena Belle skrivit tidigare och fortsatt med:

”Men jag tror att hon är okej, hon är en modig och stark liten flicka”.

Så ser Elena Belle på framtiden i USA

Hur ser framtiden ut för mamma Elena Belle och dottern? Stannar de kvar i USA trots makens tragiska bortgång? Enligt Elena verkar det som så, vilket hon förklarar under en frågestund på Instagram. En följare skrev då:

”Kommer du vilja stanna i USA med Luna?”.

Svaret blev kort och ganska koncist från Elena.

”Just nu ja, jag älskar Amerika”, skriver Elena Belle på sin Instagram story.

Elena Belle

FOTO: Instagram

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Gör sitt bästa

Elena Belle har delat en del inlägg med fina ord om maken och kampen med dottern. Kommentarsfält fylls ofta med mycket kärlek och stöd, något som Elena ofta försöker svara på. En person har tidigare kommenterat att hen alltid blir lika glad och imponerad då Elena ofta hittar på nya aktiviteter med Luna, och att det är fint att se vilken närvarande förälder Hollywoodfrun är. Det svarar Elena Belle på med:

”Tack fina! Gör bara mitt bästa”.

FOTO: TV3, Instagram

LÄS GÄRNA: Följarna stöttar Elena Belle – efter bilderna på dottern Luna

LÄS GÄRNA: Så ser Elena Belles och Dhani Lennevalds relation ut idag

SENASTE NYTT!