TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Elena Belles nya bild med Gleb Savchenko efter kärleksavslöjandet

20 aug, 2021 
Elena Belle och Gleb Savchenko
Elena Belle bekräftar nu att hon dejtar en ny kille, detta ett och ett halvt år efter maken Michael Theannes tragiska bortgång.
– Det är väldigt nytt, jag har inte tänkt berätta vem det är än, säger Hollywoodfrun i en ny intervju.
Annons
5 galna citat från Svenska HollywoodfruarBrand logo
5 galna citat från Svenska Hollywoodfruar

Elena Belle slog igenom stort efter sin medverkan i Svenska Hollywoodfruar. Under flera säsonger fick tittarna lära känna henne och följa hennes lyxiga liv i Los Angeles. Elena har dessutom en dotter vid namn Luna, som hon fick tillsammans med Michael Theanne.

År 2020 hände det ofattbara. Elenas make Michael dog plötsligt av en massiv hjärtattack under en promenad. Över ett år har gått sedan dess och i en ny intervju med Expressen bekräftar Elena nu att hon har gått vidare och träffat en ny kille.

Elena Belle har skrivit boken Vem var Natacha Peyre?

Elena Belle, som tidigare gick under namnet hette Natacha Peyre, har nyligen släppt en bok med titeln Vem var Natacha Peyre?. I boken berättar hon i detalj om makens tragiska bortgång.

”Mannen med nycklarna harklade sig och sa: ”Er man har fallit och slagit sig.” Jag såg genast framför mig hur Michael fallit utför ett stup medan han gått och pratat i telefon. I nästa sekund fortsatte mannen: ”Vi tror att han slog i huvudet. Han ligger medvetslös i en ambulans en bit bort här på gatan. Det är nog bäst att ni följer med oss'”, skriver hon i boken.

Annons

Elena lever idag ensam med dottern Luna.

Elena Belle bekräftar nya relationen

Den senaste tiden har Elena Belle hintat om att hon dejtar en person. I en ny intervju med Expressen bekräftar hon detta, men vill inte avslöja vem personen är.

– Jag träffar någon. Han bor i Los Angeles, han är väldigt, väldigt fin. Det är väldigt nytt, jag har inte tänkt berätta vem det är än. Men han är inte svensk, han är amerikan, säger hon till tidningen.

Vem personen är har Elena som sagt inte offentliggjort. Något som är säkert är att Elena Belle är ute och reser och på Instagram story kan man se att hon inte är ensam. Hon har nämligen sällskap av tv-stjärnan Gleb Savchenko, 37, känd från Dancing with the Stars.

Kärleksfulla kommentarerna till tv-stjärnan Gleb Savchenko

På Glebs Instagram-konto har Elena Belle vid flera tillfällen lämnat kärleksfulla hälsningar i kommentarsfältet.

Annons

”Jag är så glad för din skull älskling”, skriver hon i kommentarsfältet till ett inlägg om att han har blivit amerikans medborgare.

”Snygg då men ännu snyggare nu”, har hon skrivit till en annan bild som föreställer Gleb för flera år sedan.

Gleb skilde sig för ett par månader sedan från Elena Samodanova som han dessutom har barn med. Gleb Savchenko är bosatt i USA, men föddes i Ryssland.

Hänt har utan framgång sökt Elena Belle för en kommentar.

Här har Elena kommenterat Glebs bild.
Här syns Elena och Gleb sitta på ett flygplan tillsammans.

FOTO: Karin Törnblom/TT / TV3

Annons