Elena Belle om sorgen – berättar detaljerna om maken Michaels död

ELENA BELLE

Elena Belle drabbades av det värsta tänkbara i februari 2020.
Hennes make Michael Theanne gick bort hastigt i en massiv hjärtattack.
I boken Vem var Natacha Peyre? berättar hon mer ingående om makens bortgång.

Elena Belle, tidigare Natacha Peyre gjorde succé i Svenska hollywoodfruar där hon tillsammans med bland andra Maria Montazami och Gunilla Persson tagit Sverige med storm

I serien fick vi följa Elena om hennes glamorösa hollywood-liv och tillvaron med dottern Luna. Men i februari 2020 hände det värsta tänkbara, hennes make Michael Theanne gick bort hastigt i en massiv hjärttack och dog på bara några sekunder. I den nya boken Vem var Natacha Peyre? berättar hon om sorgen och makens bortgång.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

”SÅ HET” Let's dance-deltagarnes ord om Filips nya bild

Elena Belle berättar detaljerna om maken Michaels död i boken

Elena Belle har skrivit en bok med namn Vem var Natacha Peyre? som släpptes i år. Där berättar hon mer detaljrikt om makens bortgång, något som Expressen var först att rapportera.

I boken beskriver hon hur allt blev svart och om sorgen vid beskedet. Maken skulle ta en promenad med parets hundar som han alltid gör, men kom aldrig hem igen.

”Mannen med nycklarna harklade sig och sa: ”Er man har fallit och slagit sig.” Jag såg genast framför mig hur Michael fallit utför ett stup medan han gått och pratat i telefon. I nästa sekund fortsatte mannen: ”Vi tror att han slog i huvudet. Han ligger medvetslös i en ambulans en bit bort här på gatan. Det är nog bäst att ni följer med oss.'”, skriver hon i boken enligt Expressen.

”Det var som om det öppnade sig ett slukhål under mina fötter. Allt blev svart. Jag minns att jag sedan sitter på marken och att Luna slår mig i huvudet och skriker: 'Mamma, mamma!'”.

Elena Belle om framtidsplanerna – flyttar från huset

Elena har tidigare berättat att hon haft planer på att flytta ifrån huset hon och Michael bodde i tillsammans.

”Jag flyttar ut ur huset när allt med viruset är över. Jag kan bara inte stanna här, allt påminner mig om honom och jag har alltid varit rädd för att vara här ensam. Så jag kommer förmodligen att flytta till en lägenhet. Jag måste bara hitta någonstans där jag känner mig säker”, förklarade hon då, vilket Hänt rapporterat om tidigare.

Hon är även flitigt med att dela av sig sitt liv med dottern Luna, nyligen berättade hon om deras framtidsplaner på Instagram under en frågestund.

Vad är det nästa mål med Luna?”, undrade en varpå Elena svarade:

Jag är inte säker på vad du menar. Mitt mål är att vara den bästa mamman jag kan vara och ge henne mycket kärlek och stöd.”

Hänt har sökt Elena Belle för en kommentar.

LÄS OCKSÅ: Sanna Nielsen i tårar – ryter ifrån efter påhoppen: "Varför får jag inte?"

LÄS OCKSÅ: Peg och Penny Parneviks mystiska frånvaro i podcasten Pillowtalk

FOTO: Stella Pictures / Eero Hannukainen/TT

SENASTE NYTT!