Hollywoodfrun Elena Belle visar upp kärleksgesten

Elena Belle

Elena Belle, känd från realityserien Svenska Hollywoodfruar har haft ett tufft år sedan hennes make Michael Theannes plötsliga bortgång i februari 2020.
Tillsammans med dottern Luna har hon bearbetat makens bortgång så gott det går.
Nu visar hon upp den nya kärleksgesten – från en hemlig avsändare.

Elena Belle, 36, har haft ett tufft år efter att hennes make Michael Theanne dog i februari förra året av en plötslig hjärtattack. Han föll ihop och dog under en promenad med hundarna endast 45 år gammal.

I en tidigare intervju med Hänt har Elena tidigare berättat att hon har fått hjälp att bearbeta den stora sorgen med hjälp av psykologer och stöd från familjen. Men en annan del av processen var också att flytta från huset som hon och maken hade bott i. Hon tyckte att den stora villan påminde henne för mycket om det liv hon delat med maken.

Elena Belles relation till välkände Baywatch-skådespelaren

Tidigare i år sågs Hollywoodfrun äta middag med skådespelaren David Charvet på en restaurang i lyxiga Malibu. Den välkända skådespelaren ska enligt Dailymail ha varit med på en resa i Tulum tillsammans med Elena och hennes bror Josef Peyre och hans flickvän. Elena har ännu inte kommenterat något om hennes relation till David.

Hollywood-frun lämnade USA för Ibiza

Tidigare har Elena svarat på sina följares frågor på sin Instagram, och det är inte frågor gällande dottern dyker upp. En följare var nyfiken på hur Elena ser på framtiden med Luna, och i ett ärligt svar förklarade hon att hon helt enkelt bara vill se henne lycklig.

Exklusivt
KÄRLEKSREVANSCH Idol-Mattias familjelycka med nya flickvännen

Jag är inte säker på vad du menar. Mitt mål är att vara den bästa mamman jag kan vara och ge henne mycket kärlek och stöd.”

Och i förra veckan delade hon med sig av en bild på hennes dotter sittandes i en säng fylld av resväskor följt av texten:

”Packar för Europa”.

Det visade sig att tv-profilen lämnade USA för en resa till Ibiza tillsammans med dottern Luna och några vänner, där de nu har befunnit sig de senaste dagarna.

Elena Belle visar upp kärleksgesten - drygt ett år efter makens död

På sin Instagramstory delade tv-profilen med sig av en bild på en stor bukett röda rosor följt av texten:

”Hela vägen från Los Angeles till Ibiza.”

Vem den fina kärleksbuketten är från har Hollywoodfrun ännu inte avslöjat.

Foto: Elena Belle/Instagram

LÄS OCKSÅ: Elisa Lindström om dottern Irmas krav – lyckan efter skilsmässan

LÄS OCKSÅ: Likheten i Carolina Gynnings döttrars namn – detaljen avslöjar

FOTO: Elena Belle/Instagram

SENASTE NYTT!