Elisa Lindström om dottern Irmas krav – lyckan efter skilsmässan

Elisa Lindström må vara en av de främsta vi har inom dansbands-Sverige just nu.
När det kommer till besluten på hemmaplan är det en annan som bestämmer.
Allt annat är ett tydligt 'nej'”, skriver hon.

Elisa Lindström, 30, slog igenom hos svenska folket för över ett decennium sedan och idag är hon en välkänd profil inom dansbands-Sverige.

Hon är frontfigur i Elisa´s och genom året har bandet skördat en del framgångar. Bland annat tog de hem SVT:s underhållningsprogram, Dansbandskampen, 2010.

Elisa har även skördat stora framgångar på egen hand. 2016 tog hon och danspartnern Yvo Eussen hem Let´s dance, och tidigare i år medverkade hon i Melodifestivalen – där det dock blev respass direkt.

Skiljde sig från Markus tidigare i år

I samband med tävlingen meddelade Elisa och Markus Frykén i ett inlägg påInstagram att de bestämt sig för att gå skilda vägar – efter drygt tre år som gifta.

”LYCKA” Hannas stora glädje med dottern Saga – efter skilsmässan

Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Jag och Markus ska gå skilda vägar. Det är såklart en stor sorg och en omtumlande tid för oss. Framöver ska vi göra allt för att vara det bästa teamet för vår Irma. Vi ber om att få vara i lugn och ro i detta och ber vänligt men bestämt om att inte behöva lämna fler kommentarer. All kärlek”, skrev Elisa.

Dottern som bestämmer

Tillsammans har paret dottern, Irma, ihop. Och det är tydligt att det är dottern som bestämmer när det kommer till vad som ska spelas, eller snarare sjungas, i det Lindströmska hemmet. Det avslöjar Elisa i ett inlägg på Instagram.

Det är mest Pippi och Babblarna som funnits på min repertoar det senaste året. Det är vad som önskats av mig som sångerska här hemma. Allt annat är ett tydligt ”nej” från Irma. Men nu är det dags att vidga igen! Lovar att det blir lite mer än barnvisor”, skriver hon.

Varpå en följare skrev: ”Livet som småbarnsförälder. Babblarna är ju absolut en grej man INTE lär sakna från dessa år”, följt utav en rad skrattemojisar.

LÄS OCKSÅ: Elisa Lindströms lycka efter skilsmässan från Markus Frykén – ska uppträda på Solliden

LÄS OCKSÅ: Fansen häpnar över Elisa Lindströms okända talang

FOTO: Peter Wixtröm/TT, Carolina Byrmo/TT

SENASTE NYTT!