TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Hanna Hedlunds glädje med dottern Saga – efter skilsmässan med Stenmarck

30 jul, 2021 
Johanna Alm
Hanna Hedlund har tillbringat sin sommar med barnen och vänner. Nu delar med sig av glädjen med dottern Saga på sin Instagram efter skilsmässan från Martin Stenmarck.
Annons
5 härliga stunder med Hybris-gängetBrand logo
5 härliga stunder med Hybris-gänget

Hanna Hedlund, 46, och Martin Stenmarck, 48, har som bekant för de flesta valt att gå skilda vägar efter 23 år tillsammans. Trots uppbrottet verkar det tidigare paret ha en till synes god relation med varandra.

Hanna har tidigare kommenterat och gillat ex-makens bilder på Instagram och likväl Martin på hennes, men även om det numera ex-paret inte verkar ha något agg mot varandra så har de tillbringat sommaren på olika håll.

Strax efter att deras Instagram följare fått ta del av de tråkiga nyheterna om deras uppbrott så lämnade Hanna Stockholm för landet på Hälsingland och drygt en vecka efter det åkte hon till Grekland med sin väninna. Martin däremot har fokuserat på jobbet då han hade en spelning i Karlsborg för drygt en vecka sedan, som han även uppdaterade sina följare på Instagram om.

Hybris-gänget gästar Tilde de Paula Ebys egna talkshow Tilde ikväll

Hanna är nära vän till Pernilla Wahlgren och hon har varit en del av Pernillas egna humorföreställning Kort, glad och tacksam, och uppföljaren Pernilla Wahlgren har fått hybris. Ikväll gästar det så kallade Hybris-gänget Tilde de Paula Ebys talkshow Tilde på TV4. Tillsammans med Pernilla Wahlgren, Ola Forssmed, Kim Sulocki och Edward af Sillen syns de i tv-rutan under fredagskvällen, Måns Nathanaelson som också har en roll i succéföreställningen kan tyvärr inte medverka ikväll, meddelade Pernilla på sin Instagram under torsdagen.

Annons

Hanna Hedlunds glädje med dottern efter skilsmässan

Innan Hanna ska gästa TV4-talkshowen ikväll med kollegorna tillika vännerna så har sångfågeln tillbringat tiden hemma i Sverige med barnen och under torsdagen delade hon med sig av sitt hästäventyr med dottern Saga.

På sin Instagram la hon upp ett bildspel på henne och dottern på hästar följt av texten:

”Vet inte vem som var gladast jag eller Saga. Tack Estrid, kusin Libas och Mika för att vi fick rida!”

På sin Instagramstory delade hon också med sig av lyckan av att få tillbringa tid med sin dotter och hästarna:

”Lycka”, skrev Hanna på sin Instagramstory.

FOTO: Hanna Hedlund/Instagram

Annons