Bonde-Susannas känslosamma ord om bebisen – dagar innan förlossningen

Susanna Karlsson

Bonde-paret Susanna och Hannes träffades i det populära tv-programmet Bonde söker fru 2018 och har sedan dess varit ett par. Nu väntar de en son tillsammans och Susanna har delat med sig av ett känslosamt inlägg på sin Instagram.

Bonden Susanna Karlsson, 29, fann kärleken i Hannes Haraldsson, 28, när de båda medverkade i Bonde söker fru för drygt tre år sedan. Sedan dess har de varit ett par och väldigt snart ska de bli föräldrar till en liten son.

Bonde-paret är glada över gravidlyckan men vägen dit var inte helt lätt. Under vintern 2019 bestämde sig paret för att de var redo att skaffa familj, men månaderna gick och graviditetstesterna visade inte positivt. Susanna gick då till en gynekolog och fick diagnosen pocs.

Trots att hon hade många ägg var de väldigt små vilket försämrar chansen till en graviditet. Susanna började då använda sig av ägglossningstest för att ha bättre koll på när det var dags, och därför var lyckan total när det till slut visade ett plus på stickan. Men lyckan var inte långvarig, efter bara tolv veckor fick de det tråkiga beskedet att det rörde sig om ett missfall.

”Vi såg så mycket fram emot v. 12 och att äntligen få komma på det första ultraljudet för att se vad som växte i magen. Men det var just det. Det fanns nått i magen men det växte inte längre”, skrev Susanna då.

BEBISMYS Jessica Wahlgren visar upp familjelyckan: "Fantastiskt"

Bondeparet har redan bestämt barnets namn

Efter regn kommer som känt solsken och bonde-Susanna är nu gravid i nionde månaden och förväntas föda vilken dag som helst. Förlossningen är alltså det som nu står på agendan för paret, och steget efter det blir att namnge barnet. I en tidigare intervju med Hänt har Susanna berättat hur de kom fram till namnet de ska döpa sin son till:

– Vi har bestämt det tillsammans, men egentligen var det Hannes som var rätt så säker på det från början. Han hade en stark önskan om ett namn, så jag tyckte absolut att det passade jättebra och det kändes bra, sa Susanna då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bonde-Susanna känslosamma ord – efter påhoppen

Något som drabbat Susanna under graviditetens gång är påhoppen från både följare och personer på stan. När hon var och badade var det exempelvis en person som trodde sig ha rätten att uttala sig om hennes mage. Han sa då att han var stensäker på att hon väntade tvillingar med tanke på magens storlek.

Detta är dock något som Susanna inte har tolererat och flera gånger har hon rutit ifrån på sociala medier. Nu när det inte alls är långt kvar till förlossning väljer hon därför att dela med sig av ett videoklipp på henne där gravidmagen tydligt skymtar under den vita sommarklänningen följt av texten:

”Nu är det så kort tid kvar, kanske inte ens en dag? Vem är du där inne? Hur ska du förändra våra liv? Hur kommer allt bli? All denna längtan och väntan är snart över. Snart är du här.”

LÄS OCKSÅ: Hannah Graaf och Andreas Carlssons första möte på 10 år för sonens skull

LÄS OCKSÅ: Suzanne Sjögren om dottern Izabella – orden till Anders Jensen och Charlotte Perrelli

FOTO: Showbonden/Instagram, TT

Senaste nytt