LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Hannah Graaf och Andreas Carlssons första möte på 10 år för sonens skull

28 jul, 2021 
Johanna Alm
Hannah Graaf och Andreas Carlssons första möte på tio år
Hannah Graaf fick sonen William tillsammans med musikproducenten Andreas Carlsson för tjugo år sedan. På sonens födelsedag återförenades det gamla paret för första gången på 10 år.
Annons
Allt du vill veta om systrarna Graafs succékarriärBrand logo
Allt du vill veta om systrarna Graafs succékarriär

Hannah Graaf, 42, har sonen William tillsammans med den forna idol jury-medlemmen Andreas Carlsson, sonen Mio med Daniel Boudal samt döttrarna Vida och Liv med Peter Karyd.

Hannah blev gravid när hon bara var 21 år gammal och pappan hette Andreas Carlsson, känd som den forna jurymedlemen i TV4s populära program Idol. Numera jobbar Andreas i Los Angeles som musikproducent och har en framgångsrik musikkarriär. Det före detta paret träffades på en Fröken Sverige-tävling och tätt inpå det blev Hannah gravid. Tidigare har Hannah berättat om oron inför att berätta för Andreas om graviditeten:

– Först var det ju en chock bara att vara gravid för första gången, så ung, och inte veta någonting. Det tog dagar innan jag vågade säga det till honom. Hur säger man en sån sak? Och jag var rädd. Hur ska reaktionen bli? Och vad ska jag göra? Jag som inte ville göra abort. För mig var det otänkbart även om det fanns stunder när jag övervägde det, berättade Hannah då.

Annons

Och musikproducentens reaktion blev precis som Hannah föranat inte så positiv, han har tidigare berättat att han kände sig otillräcklig för att bli pappa och att det var någonting som han lite ramlade in i. Men efteråt har han berättat att utan hans son hade livet varit fruktansvärt tomt och numera har sonen och pappan en fin relation.

– William vet att han kan räkna med mig. Även om jag är i USA kan jag omedelbart komma hem, har Andreas tidigare sagt.

Hannah Graaf lämnade Spanien för sonens födelsedag

Mitt i ett liv fyllt av barn i olika åldrar hinner även den tidigare sångerskan med att blogga och uppdatera sina sociala medier där hon aktivt delar med sig av sitt privatliv för följarna.

De senaste veckorna har bloggerskan spenderat utomlands men för sonen Williams födelsedag åkte hon tillbaka till Sverige. Hon delade då med sig om separationsångesten för sina bloggläsare:

Annons

”Mörkret har lagt sig och min separationsångest har krupit på mig. Jag får alltid smått ångest när jag ska lämna ställen eller människor. Konstigt det där. Har längtat hem till mitt hem och rutiner men nu vill jag stanna,” skrev hon innan hon fortsatte:

”Men Imorgon fyller min älskade William 20 år så det är klart jag VILL hem. Kan du fatta att han är 20 år? Knappt så jag kan förstå det. Jag har varit mamma sedan jag var 22 år. Bara ett par år äldre än vad han blir nu. Ska skynda mig hem och fira honom. Det blir middag, presenter och massor av kärlek.” Skrev Hannah på sin blogg.

Hannah Graaf om mötet med Andreas Carlsson

På sin blogg uppdaterade Hannah läsarna om födelsedagsfirandet. Hon delade även med sig om sina känslor kring att träffa sin sons pappa Andreas Carlsson för första gången på 10 år:S

”Här har det även firats då min älskade William fyllt 20 år. Vi hade bokat bord på Spesso där vi åt en god middag och firade William. Andreas, Williams pappa, var med. Väldigt kul då vi inte setts på 10(!) år.” Skrev hon då.

På bilderna ser det ut som det före detta paret och sonen är glada och njuter av tillvaron under födelsedagsfirandet.

FOTO: Jessica Gow/TT, Karin Törnblom/TT

Annons