Joacim Ricklings hyllning till Caroline Kejbert – berättar framtidsplanerna

Joacim och Caroline

Caroline Kejbert och Joacim Rickling träffades i Bonde söker fru 2017 och väntar nu sitt andra barn.
Nu berättar Joacim om relationen med Caroline och beskriver de som ”starka tillsammans”, för Aftonbladet.

Joacim Rickling, 30, och Caroline Kejbert, 31, träffades i Bonde söker fru 2017. Joacim som är en av bönderna i programmet som fått mest brev genom tiderna fann alltså sin stora lycka i Caroline. Efter programmet fick paret dessutom en egen serie med namn Bondeparet – där fick tittarna se de två renovera sitt nuvarande hem Tuna Gård.

I januari 2019 fick de dessutom dottern Wilda och nu väntar de sitt andra barn som beräknas komma vid årskiftet 2021-2022. I en intervju med Aftonbladet förklarar Joacim nu sin kärlek för Caroline och berättar om framtidsplanerna.

HOPPSAN! Pernillas snuskiga pik till Christian – orden inför alla

Caroline Kejbert är gravid igen – orden om lyckan: ”Tre blir fyra”

Både Caroline och Joacim avslöjade på Instagram att familjen växer. Caroline berättade om graviditeten för följarna med en gullig familjebild.

”Nu ska jag berätta en liten hemlighet…29 april flög en stork över Tuna gård, något som inte är så vanligt har vi fått höra. En liten tanke slog oss, samma tanke som du får nu antagligen. En vecka senare fick vi veta att det stämde för i januari ökar vi på familjen och tre blir fyra,” skriver Caroline.

Joacim skev även han ett par välvalda ord om bebislyckan: ”Det är några av er som ifrågasätter Carros mage... & nu kan vi inte längre dölja det.Vår lilla familj Rickling-Kejbert växer och tre blir fyra vid årsskiftet!”

Joacim Ricklings hyllning till Caroline Kejbert – berättar om framtidsplanerna

I en intervju med Aftonbladet väljer Joacim nu att hylla sin Caroline när han sätter fem plus på kärlekslivet.

– Vi försöker förklara för Wilda att hon ska få ett syskon. Hon klappar lite på Carros mage ibland och säger att det är en bebis där, säger han till tidningen.

Kärlekslivet går som på räls, Joacim beskriver att han älskar Caroline väldigt mycket.

– Det är ju en femma. Jag och Carro, vi är så starka tillsammans. Vi tvivlar aldrig på varandra och vi vet alltid vart vi har varandra och älskar varandra så mycket, säger Joacim.

Joacim berättar även om sina framtidsplaner med Caroline. Givetvis står lilla bebisen i fokus men även mycket jobb som innefattar lantbruk och Carolines gårdsbutik.

– Jag har ju min familj och vi håller på och utöka familjen. Vi har även vårt lantbruk. Jag har en vision om att jobba med lantbruket så länge jag orkar och vill. Och nu utökar vi butiksverksamheten också vilket känns jätteroligt.

LÄS OCKSÅ: Jenny Strömstedt om relationen till Niklas Strömstedts barn

LÄS OCKSÅ: Stefan Odelberg visar upp vågade tatueringen – stora förvandlingen

FOTO: Karin Törnblom/TT / Anders Wiklund/TT

SENASTE NYTT!