Caroline Kejberts stora glädje efter gravidbeskedet

CAROLINE OCH JOACIM BONDEPARET

Caroline Kejbert och Joacim Rickling väntar sitt andra barn. Detta delade paret med sig av på Instagram.
Nu berättar Caroline om tacksamheten och lyckan.
”Vi är helt överväldigade och så otroligt tacksamma”, skriver Caroline.
Slå på ljud

Caroline Kejbert, 31, och Joacim Rickling, 30, fann varandra i Bonde söker fru 2017. Turturduvorna lever idag ett lyckligt liv på Tuna gård och tillsammans har de dottern Wilda som är två år, förutom att leva familjeliv driver dessutom Caroline en butik på gården och jobbar som influencer.

Nyligen nåddes vi dessutom av beskedet att familjen kommer att utökas, paret väntar nämligen sitt andra barn och Wilda kommer att få ett litet syskon vid årskiftet. Detta skrev Joacim om på Instagram bland annat med orden:

”Vår lilla familj Rickling-Kejbert växer och tre blir fyra vid årsskiftet!”, skrev Joacim då.

Caroline Kejbert och Joacim Ricklings lantliga liv på gården

ÄRLIG Lotta om privata problemet – efter stora familjeförändringen

Både Caroline och Joacim är flitiga på att dela med sig av det lantliga livet på sociala medier. Vi har kunnat följa alltifrån livet på landet till stora husrenoveringen som paret genomfört på gården. De båda har många följare på Instagram, och det var även där som Caroline delade med sig av den glädjande nyheten att familjen kommer gå från tre till fyra.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

”29 april flög en stork över Tuna gård, något som inte är så vanligt har vi fått höra. En liten tanke slog oss, samma tanke som du får nu antagligen. En vecka senare fick vi veta att det stämde för i januari ökar vi på familjen och tre blir fyra.”, skrev Caroline på Instagram.

Paret har även haft det egna tv-programmet Bondeparet där tittarna får följa den lilla familjen på gården Tuna gård. Under inspelningen var Caroline dessutom gravid med Wilda.

Caroline Kejbert häpnar efter gravidbeskedet – orden om lyckan

Caroline har nu gått ut på Instagram och berättat om lyckan och tackar sina följare för all fin respons, hon beskriver att både hon och Joacim känner sig överväldigade och tacksamma över följarnas kommentarer.

”Kära ni! Sitter i bilen påväg hem efter fantastiska dagar på Öland och passar på att läsa genom kommentarer och meddelanden sen senaste inlägget. Åh vill säga stort TACK! Vi är helt överväldigade och otroligt tacksamma för alla fina kommentarer och lyckoönskningar! Ni är bara för fina. PUSS OCH KRAM TILL ER!”, skriver Caroline på Instagram.

Flera kommenterar Carolines bild och önskar paret all glädje och lycka. En skriver bland annat: ”Än en gång Lycka till.”

En annan skriver: ”Bästa bondeparet någonsin. Stort grattis till eran lilla familj som snart blir större.”

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren har haft inbrott i hemmet – berättar själv om rånet

LÄS OCKSÅ: Därför visar inte Zlatan och Helena Seger upp barnen

FOTO: Karin Törnblom/TT / Instagram

SENASTE NYTT!