Idol 2023 marknadsföring banner

Det saknar Lotta Engberg med singellivet – ärliga orden

19 jul, 2021 
Lotta Engberg och Doktor Mikael
Lotta Engberg och Mikael Sandström lever ett kärleksfullt liv tillsammans.
Med nytt hus och hund har de ett samboliv som många drömmer om. Men nu avslöjar Lotta vad hon saknar med singellivet.
Annons
5 anledningar att älska Mikael Sandström
5 anledningar att älska Mikael Sandström

Lotta Engberg, 58, och Mikael ”Soldoktorn” Sandström, 63, fortsätter att mer och mer visa upp sin kärlek för varandra på sociala medier. De senaste månaderna har vi kunnat ta del av paret på Instagram där de publicerat gulliga bilder och videos, bland annat när Mikael fyllde år i juni.

Förutom att kärleken spirar mellan turturduvorna så stormtrivs de i sitt nya hus som ligger i Göteborg, närmre bestämt i Mölnlycke. Paret flyttade till villan i mars och huset är inget litet sådant. Hänt har tidigare rapporterat om lyxvillan som landade på prissumman 8 750 000 kronor. Miljonvillan har nämligen tolv rum och 240 kvadratmeter boarea och tomten är 1 253 kvadratmeter stor.

Lotta Engberg och Mikael Sandströms jobbsommar

Lotta och Mikael har båda fullt upp i sommar med jobb, inte minst Lotta som leder det omtyckta allsångsprogrammet Lotta på Liseberg – vilket är direktsänt varje måndag. Paret firade dessutom inte midsommar tillsammans då Lotta ledde Bingolotto på midsommarafton.

Annons

Mikael som i TV4 benämns som Doktor Mikael har inte heller synts till i Nyhetsmorgon under sommaren. I ett meddelande till Hänt berättade han varför:

”Även jag förtjänade lite semester. Nu laddar jag för Bingolottos sommarkväll premiär på söndag”, skrev Mikael.

Mikael är istället aktuell med podcasten Utforska vården och verkar minst sagt trivas med det nya uppdraget. Utöver podcasten medverkar han även i Bingolottos sommarkväll som sänds på söndagar direkt från Göteborg.

Lotta Engberg om saknaden med singellivet

Lotta Engberg är en sann djurvän och nyligen tog en ny familjemedlem plats i Lottas och Mikaels hem. Och om du har följt Lotta länge vet du att hon älskar hundar och den nya lilla familjemedlemmen är just det, en leonberger som fått namnet Nova.

– Det är en ny kompis. Hon är så fantastisk. Hon väger 45 kilo men är en bebis ändå, berättade Lotta till Expressen.

Annons

Hundar ligger Lotta väldigt varmt om hjärtat och det finns en sak som faktiskt var bättre innan hon blev tillsammans med Mikael, nämligen att hon hade mer tid till både tvåbenta och fyrbenta vänner som hon beskriver det i en intervju med Aftonbladet.

– Det säger jag är tre. Jag har lite för många att tycka om, faktiskt. Man skulle önska att man hade mer timmar för både fyrbenta och tvåbenta vänner att kunna hjälpa och umgås med. Det var faktiskt bättre när man var singel, säger Lotta till Aftonbladet.

FOTO: Tommy Holl/TT // Stefan Mattsson/Aftonbladet/TT

Annons