Därför visar inte Zlatan och Helena Seger upp barnen

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger har barnen Maximilian och Vincent tillsammans. Dock är det sällan kändisparet visar upp barnen. Här är svaret på varför.

Zlatan Ibrahimovic, 39, är ofta ansedd som den främsta svenska fotbollsspelaren genom tiderna och han är en av fotbollsvärldens mest omskrivna person. Trots detta så ser vi sällan hans och Helena Segers, 50, barn på hans sociala medier.

Zlatan har en kaxig attityd med glimten i ögat och med hans klassiska citat som ”Vad hon fick? Hon fick Zlatan” som han svarade i en intervju om vad hans dåvarande flickvän Maria Olhage fick i present när de förlovade sig 2001, så har Zlatan gjort rubriker i över två decennier.

På fotbollsplanen är det Zlatan som är kung men i sin självbiografi avslöjade Zlatan sitt smeknamn på sin fru: ”evil super bitch deluxe” - vilket gör det tydligt att Helena är chefen på hemmaplan.

Därför visar inte Zlatan upp sina barn på sina sociala medier

Zlatan och Helena Seger har tillsammans barnen Maximilian, 14 och Vincent, 13. Paret har varit tillsammans i 18 år och träffades när Zlatan var i tidiga tjugoårsåldern.

Trots att Zlatan är en så pass omskriven person och syns regelbundet på löpsedlar så är det sällan hans barn syns - något som Zlatan tidigare svarat vad det beror på:

SOMMARRAT Parisa Amiris starka ord om sina 8 syskon

– Det är inte en del av deras värld. Ja, de lever i det, men det är inte viktigt för dem och det är inte viktigt för mig heller. Jag är lite ”old school” men ändå modern. Min familj lever inte i min skugga. De är viktigare än mitt jobb, svarade fotbollsstjärnan då.

Helenas strategi för att hålla en hemlig profil – därför syns aldrig barnen

Helena som hade en egen karriär med chefspositioner i flera företag innan hon träffade Zlatan har valt en mer hemlig profil än hennes rubrikskapande man. Inga sociala medier eller intervjuer är hennes taktik för ett liv utanför rampljuset. Därav ser vi inte deras barn från Helenas håll heller.

Zlatan var uttagen till landslaget för att spela EM-2020 men på grund av en knäskada kunde han inte spela. Foto: Zlatan Ibrahimovic/Instagram

LÄS OCKSÅ: OS-arrangören pudlar efter idrottsstjärnornas hårda barnkritik

LÄS OCKSÅ: Jonas Karlssons ord om frun Hanna och barnen Julia, Sofia och Cecilia

FOTO: Youtube, Patrik Österberg/TT