LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Parisa Amiris starka ord om sina åtta syskon: ”Jag har mina favoriter”

05 jul, 2021 
parisa amiri
Parisa Amiri är en av sommarpratarna i Sommar i P1 2021.
Men hur ser privatlivet ut?
Hur känner hon för sina åtta syskon?
Annons
7 Hollywoodkändisar som är otroligt lika sina syskonBrand logo
7 Hollywoodkändisar som är otroligt lika sina syskon

Journalisten och programledaren Parisa Amiri inledde karriären som bloggare på humorsajten 1000 Apor, därefter fortsatte hon som skribent och redaktör för Nöjesguiden i några år. Karriären har gått på på räls för Parisa och tittarna har kunnat se henne i bland annat På Spåret, Muren och Kvartsamtalet.

Det verkar gå fortsatt spikrakt uppåt för Parisa, då hon år 2021 visade sig vara en av sommarpratarna i Sommar i P1. Och att bli tillfrågad om att axla uppdraget som sommarvärd går ju faktiskt inte alls av för hackor!

Hur gammal är Parisa Amiri och var bor hon?

Parisa föddes den 23 juli år 1990 och är idag 30 år gammal. Hon arbetar för det mesta i Stockholm och även bosatt där, i Hägersten för att vara mer precis.

Parisa i grön kavaj
Parisa.

Vad heter Parisa Amiri på Instagram?

Parisa är inte bara aktiv som journalist utan även på sociala medier, i alla fall när det gäller Instagram. Där heter hon parisaaamiri och har i skrivande stund 55 000 följare.

Annons

På den sociala plattformen delar hon med sig av det mesta, men ja, mycket jobb är det absolut!

Parisa Amiris ord om sina syskon

Parisa har åtta syskon, två äldre och sex yngre. Något hon absolut inte gör är att rangordna dem.

”Jag rangordnar inte mina syskon. Nedlåter mig inte till att berätta vilka som är hel-, halv- respektive styvsyskon. Men jag hymlar inte med att jag har mina favoriter”, har Parisa tidigare skrivit i ett blogginlägg på Nöjesguiden. Hon fortsatte:

”Mina två äldre bröder har jag skrivit en del om. Kom på häromdagen att min ställning som familjens mest lyckade barn (den är inte uttalad, men så är det) inte var särskilt svår att erövra. Min äldsta bror tog ledigt från jobbet en vecka för att spela nya World of Warcraft, t.ex”.

FOTO: Janne Danielsson/TT, Mickan Palmqvist/TT

Annons