LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Andreas Carlsson: "Jag skäms över vissa sekvenser i mitt liv"

17 sep, 2014 
AvAngelica Jaako Billenman
Andreas Carlsson har gjort succé som låtskrivare. Men karriären betyder inte allt. Vissa saker ångrar han djupt. "Jag skäms över vissa sekvenser i mitt liv", säger han.
Annons

Efter 20 år som låtskrivare i Los Angeles med Britney Spears, 32, Backstreet Boys, Westlife och ‘N Sync som klienter, för att nämna några, funderar nu Andreas Carlsson, 41, på att flytta hem till Sverige igen. Anledningen stavas sonen William, 13, som han har med Hannah Graaf, 36.

-Den tiden man tillbringar från nära och kära är tid som aldrig går att ersätta, säger han i podcasten Livshjulet och fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

-Just nu vill jag tillbringa mer tid i Sverige. Jag vill inte sitta fast i Los Angeles. Los Angeles har varit otroligt spännande på många sätt, det är en väldigt, väldigt märklig stad med väldigt annorlunda energi.

Nu vill han vända blad och se framåt. Det finns en del saker Andreas ångrar djupt.

-Jag skäms över vissa sekvenser i mitt liv när jag har slösat för mycket. För tio år sen var jag en hopplös person och de stackars människorna som kom i min väg just då fick nog rida tigern, ride the tiger, som man säger. Det gick liksom inte att sudda ut de ränderna.

Annons

Idag lever Andreas som singel men tanken på att utöka familjen har börjat slå rot.

-Jag börjar gå mer mot tanken att dela livet med någon, Jag har, i sanningens namn, aldrig känt så.

När han för 13 år sedan fick sonen William, efter en kortare romans med Hannah Graaf, var han inte beredd att bli farsa. För att få bukt på sina känslor tog han hjälp av en terapeut.

-Jag kände mig så otroligt otillräcklig för att bli pappa, det var någonting som jag lite ramlade in i. Det var absolut inte planerat. Jag fick finna mig i den nya situationen. Vem är jag som pappa till ett barn med en kvinna som jag inte har en relation med? Det var lite mycket att tugga i sig, säger han.

Annons