Hannah Graafs om separationsångesten – känslorna inför sonens födelsedag

Hannah Graaf

Hannah Graaf har spenderat de senaste veckorna på Cypern och Mallorca men har nu begett sig hem för att fira sonens födelsedag. Nu skriver hon om de blandade känslorna.
”Alltid smått ångest”, skriver hon.

Hannah Graaf, 42, blev känd i ung ålder och har stått i rampljuset sedan dess. Hon var till en början fotomodell innan hon och systern Magdalena Graaf, 45, bildade pop-duon Graaf som gjorde succé.

Numera är Hannah en riktig familjemamma, sociala medier-kreatör och bloggerska. Hon har sonen William tillsammans med den forna idol jury-medlemmen Andreas Carlsson, sonen Mio med Daniel Boudal samt döttrarna Vida och Liv med Peter Karyd. Men när hon inte jobbar eller tar hand om barnen så lever hon livet med vänner.

Nu berättar hon om ångesten hon känner över att behöva lämna semestern inför sonens födelsedag.

Hannah Graafs separationsångest – inför sonens födelsedag

Numera lever Hannah singellivet och uppdaterar ofta sina sociala medier med bilder på vännner och familj. De senaste veckorna har bloggerskan varit på Cypern och Mallorca, tillsammans med vännen Ewa Thorsell och döttrarna, och har på sina sociala medier uppdaterat flitigt från resan.

Men nu verkar äventyret på de sydligare breddgraderna dessvärre vara över och på bloggen skriver hon om ångesten hon känner över att behöva lämna Mallorca. Men mamma-plikten kallar på henne. Den näst äldsta sonen William fyller nämligen 20 år och hon ska därför hem till Sverige för att fira honom.

”Mörkret har lagt sig och min separationsångest har krupit på mig. Jag får alltid smått ångest när jag ska lämna ställen eller människor. Konstigt det där. Har längtat hem till mitt hem och rutiner men nu vill jag stanna,” skriver hon innan hon fortsätter:

”Men Imorgon fyller min älskade William 20 år så det är klart jag VILL hem. Kan du fatta att han är 20 år? Knappt så jag kan förstå det. Jag har varit mamma sedan jag var 22 år. Bara ett par år äldre än vad han blir nu. Ska skynda mig hem och fira honom. Det blir middag, presenter och massor av kärlek.”

Magdalenas hyllning till sonen William

Och visst blev det kalas. På Instagram passade hon även på att skriva en hyllningstext till sonen dagen till ära.

”Min son. William. Wow! Nu har du fyllt 20 år. Skulle kunna skriva en uppsats om hur mycket jag älskar dig. Hur stolt jag är över att få vara din mamma. Att du är det största och bästa som hänt mig. Att jag lever för dig. Du har den finaste av själar. Du är känslig och skör på det vackraste sett. Jag fick dig som den största gåvan… trots att jag själv bara var två år äldre än dig så ville jag inget annat än att älska dig, bära dig, trösta dig, andas dig och vara din mamma. Men det vet du redan. Det har alltid varit du och jag.”

LÄS OCKSÅ: Peg Parneviks ord om nya romansen med Jesper Niklasson: ”Min tvillingsjäl”

LÄS OCKSÅ: Maria Montazamis avslöjande om sexlivet med maken Kamran

FOTO: Hannah Graaf/Instagram

Senaste nytt