Peg Parneviks ord om nya romansen med Jesper Niklasson: ”Min tvillingsjäl”

Jesper Niklasson

Peg Parnevik har träffat kärleken på nytt i musikproducenten Jesper Niklasson. I podcasten Pillowtalk berättar hon nu om en stark insikt hon fått sedan de började dejta.
– Sjukt nog, säger hon.
Peg Parneviks nya flört är Jesper Niklasson
Slå på ljud

Det var i juni som Peg Parnevik och Filip Lamprecht bekräftade att de gått skilda vägar efter flera år ihop. Nyheten chockade många och i podcasten Pillowtalk, som Peg har tillsammans med systern Penny Parnevik, har hon många gånger varit öppen med känslorna hon haft efter uppbrottet.

– Jag älskar Filip och kommer alltid göra det, han känner samma. Vi hörs hela tiden. Det som är så sjukt är att... jag trodde aldrig jag skulle säga det här, men jag är lyckligare än någonsin, har hon bland annat sagt.

Och visst kommer livet med oväntade vändningar. Sedan det tidigare paret valde att gå skilda vägar har det nämligen hänt en hel del. Peg har börjat dejta musikproducenten Jesper Niklasson och verkar minst sagt lycklig tillsammans med sin nya kärlek. I Pillowtalk berättar hon nu om starka insikten hon fått sedan hon träffade Jesper.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Peg och Pennys ord om kärleksrelationerna: ”Så fint”

I senaste avsnittet av podcasten pratar systrarna om olika typer av relationer och refererar till en bok de läst. I boken skrivs det bland annat om en så kallad "tvillingsjäl" och vad det innebär att faktiskt vara med "rätt" person. Och beskrivningen får Peg att känna väldigt starkt.

– Det som är så fint med att ha en relation med din tvillingsjäl är att det är omöjligt att förstöra den. Det är klart att man alltid kan förstöra en relation men du kan inte göra eller säga något fel utan allt du gör kommer vara perfekt för den här personen. För det är din tvillingsjäl och de har väntat på dig hela sitt liv, säger hon innan hon fortsätter:

– Så det går inte att du pratar fel eller klär dig fel och jag tyckte det var så fint.

Peg Parneviks starka insikt om nya kärleken Jesper: ”Sjukt nog”

Och allt det här får Peg att inse att hon troligtvis har träffat sin tvillingsjäl.

– Jag tror att jag har träffat min tvillingsjäl faktiskt. Sjukt nog. Jag tror det, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Hanna Hedlund sätter ner foten efter hårda kritiken

LÄS OCKSÅ: Carola Häggkvists ord till Amadeus Sögaards flickvän Matilda

FRÅN FÖRSTASIDAN