LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

Carola Häggkvists ord till Amadeus Sögaards flickvän Matilda

21 jul, 2021 
Malin Ljung
Carola Häggkvist, Amadeus Sögaard och flickvännen Matilda
Amadeus Sögaard och flickvännen Matilda Linderoth har varit tillsammans i många år. Nu hyllar Carola Häggkvist sonens flickvän.
Annons
TV: Benjamins ord om relationen med Amadeus – sov över hos CarolaBrand logo
TV: Benjamins ord om relationen med Amadeus – sov över hos Carola

Amadeus Sögaard och kärleken Matilda Linderoth träffades väldigt unga. Redan innan gymnasiet fick de upp ögonen för varandra och sedan dess har de stått vid varandras sida genom med- och motgångar. I samband med att Amadeus dokumentär Amadeus - mer än en son hade premiär tidigare i år valde han därför att hylla sin flickvän för att hon stöttat honom under alla år.

”Min stöttepelare. Tack för att du är du och visar en sån kärlek gentemot mig! Tack för att du alltid lyssnar, motiverar och finns där för mig. Finns inte många med det hjärtat, den integritet och den empati du har. Beundrar dig”, skrev han då i ett inlägg på Instagram innan han la till:

”Från kids som skulle börja till gymnasiet till i dag och vidare, försök hitta en bättre kärlekshistoria. Älskar dig!”

Men Amadeus är inte den enda som uppskattar Matilda. Nu hyllar även mamma Carola Häggkvist sonens stora kärlek.

Annons

Carola om relationen till Amadeus flickvän Matilda

I och med att Amadeus och Matilda har varit tillsammans väldigt länge har Carola fått möjlighet att verkligen lära känna henne och i en intervju med Expressen har hon tidigare berättat att hon minst sagt trivs i rollen som "svärmor".

– Det är jätteroligt! Det är bonus i livet – det blir bara bättre och bättre med åren. Jag får ha glada barn, och Amadeus har hittat en så bra tjej. Det gör mig glad, sa hon då.

Och även Amadeus har bekräftat att de har en fin relation.

– Våra familjer känner varandra och det har varit så. Förhoppningsvis pratar alla bara gott om varandra, har han tidigare berättat.

Carolas ord till sonens flickvän inför alla

Och visst verkar de nära. På Matildas Instagram delar hon ofta med sig av bilder från sin vardag och det tillhör nämligen inte till ovanligheten att Carola lämnar en och annan uppmuntrande kommentar.

Just nu befinner sig Matilda i Kroatien tillsammans med Amadeus och under ett bildspel därifrån har Carola valt att hylla sin bonusdotter ännu en gång.

”Min fina ’svärdotter’..”, skriver hon under bilderna på Matilda följt utav två röda hjärtan.

Annons