LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Allt vi vet om Hanna Hedlund och Martin Stenmarcks skilsmässa

21 jul, 2021 
AvJohanna Alm
Martin Stenmarck och Hanna Hedlunds skilsmässa
Tidigare i sommar delade Hanna Hedlund och Martin Stenmarck med sig av nyheterna om att de valt att gå skilda vägar. Sedan dess har det före detta makarna varit på äventyr på olika håll. Här är allt vi vet om deras skilsmässa.
Annons
Allt du vill veta om Hanna Hedlunds succékarriärBrand logo
Allt du vill veta om Hanna Hedlunds succékarriär

Hanna Hedlund, 46, och Martin Stenmarck, 48, var ett par i 23 år. För nio år sedan friade Hanna till Martin och han sa ja. Men det var inte första gången de friade till varandra, Hanna har berättat att hon sa nej till Martins frieri några år tidigare.

”Faktum är att Martin har friat till mig en gång. Hur och varför jag inte sa ja berättar jag inte, skrev hon då.

Men i juni tidigare i sommar nåddes vi av de tråkiga nyheterna att Martin och Hanna valt att gå skilda vägar. På Instagram skrev de då:

”Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv.”, skrev de då.

Kärlekssagan mellan paret tog slut men kärleken för barnen kvarstår

Det före detta makarna har tre barn tillsammans Ida, 17, Love, 15, och Saga, 9. Trots att Hanna och Martin valt att gå skilda vägar så förklarar de att deras gemensamma barn ska må bra är deras största fokus och att de alltid kommer vara en familj trots skilsmässan.

Annons

”Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par.” Skrev Hanna på sin Instagram.

Efter den tuffa perioden har ex-makarna under senaste veckorna befunnit sig på egna äventyr. De båda njuter av ledighet och semester.

Hanna Hedlund lämnade Stockholm

Strax efter att det före detta paret delat med sig av deras skilsmässa lämnade Hanna Stockholm för att spendera en vecka på hennes landställe i Hälsingland.

Efter en vecka på landstället valde artisten att återhämta sig på sydligare breddgrader, hon åkte nämligen till Grekland tillsammans med vännen, tillika skådespelaren, Kajsa Ernst.

Efter Hannas aktiva uppdatering om sina äventyr på sin Instagram har Martin stöttat sin ex-fru genom att lämna en gilla-markering på en av bilderna från Instagram.

Martin Stenmarck hyllas på Instagram för bilden

Under tisdagen la Martin ut en sommarbild som han hyllades för. Han hade nämligen innan bilden togs haft en spelning som uppskattades av flera följare och fans vilket de dessutom kommenterade.

Annons

Till bilden skrev Martin: ”Vi tog ett badstopp på väg hem ifrån Idas brygga och en väldigt väldigt rolig och varm kväll igår! Tack publiken och bandet!!”, skrev han och fortsatte:

”Det här måste vi göra oftare ju.”

Flera följare kommenterar sin glädje för Martin och hyllar honom efter spelningen, en skriver bland annat:

”Tack för en underbar kväll, och för alla kramar! Behövdes en ego boost, efter en kämpig pandemi. Äntligen få höra och se dej live igen, mer av din musik, då mår man som bäst! På återseende! Tack ännu en gång.”

FOTO: Hanna Hedlund/Instagram, Martin Stenmarck/Instagram

Annons