Martin Stenmarcks lycka efter skilsmässan från Hanna Hedlund – hyllade bilden

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck

Tidigare i år nåddes vi av beskedet att Hanna Hedlund och Martin Stenmarck går skilda vägar.
Nu visar Martin Stenmarck upp sitt liv på Instagram – som han även hyllas för av följarna.
Allt du vill veta om Hanna Hedlunds succékarriär
Slå på ljud

Hanna Hedlund, 46, och Martin Stenmarck, 48, har levt ett vackert och kärleksfullt liv tillsammans. Men det var i mitten av juni som vi fick reda på att de tagit ett gemensamt beslut att gå skilda vägar. De var ett par i över 20 års tid och har tre barn ihop med namn Ida, Love och Saga.

Under de senaste veckorna har ex-makarna befunnit sig på egna äventyr. De båda njuter av ledighet och semester, Hanna Hedlund har bland annat rest till Grekland och unnat sig lite ledighet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför kritiserades Hanna Hedlund för resan till Grekland

Hanna Hedlund är frekvent med att dela med sig av sitt liv på sociala medier, likt många andra offentliga personer. Tidigare i vår medverkade hon i Let's dance och publicerade mängder av bilder från äventyret. Och det är just på Instagram som Hanna delat med sig av bilder från sina semester-resor också!

Bland annat till till landstället i Hälsingland och Grekland. Till Grekland åkte hon tillsammans med vännen och skådespelaren, Kajsa Ernst, 58, som Hanna dessutom tävlade med nyligen i Hela kändis Sverige bakar.

Men resan till varmare breddgrader har fått kritik, under flera bilder har artisten fått kommentarer om att resan inte var lämplig med tanke på den rådande cornapandemin.

”Alldeles för tidigt att åka utomlands, vet ju inte hur mycket c-19 som finns där”, skriver en person i en kommentar.

”Gött! Ta hem lite deltamutationer av covid-19 viruset så sjukvården får nåt att göra!”, skrev en annan.

Martin Stenmarcks lycka efter skilsmässan – hyllas efter bilden

Nu har Martin Stenmarck lagt ut en sommarbild som han hyllas för. Han hade nämligen innan bilden togs haft en spelning som uppskattades av flera följare och fans vilket de dessutom kommenterade.

Till bilden skrev Martin: ”Vi tog ett badstopp på väg hem ifrån Idas brygga och en väldigt väldigt rolig och varm kväll igår! Tack publiken och bandet!!”, skrev han och konstaterade avslutningsvis:

”Det här måste vi göra oftare ju.”

Flera följare kommenterar sin glädje för Martin och hyllar honom efter spelningen, en skriver bland annat: ”Tack för en underbar kväll, och för alla kramar! Behövdes en ego boost, efter en kämpig pandemi. Äntligen få höra och se dej live igen, mer av din musik, då mår man som bäst! På återseende! Tack ännu en gång.”

En annan hyllar Martins framträdande: ”Suverän spelning, så fint att höra livemusik igen! Nästa gång får vi dansa.”

LÄS OCKSÅ: Biancas semester i lyxvillan på Mallorca – så mycket kostar den

LÄS OCKSÅ: Tittarnas glädje över Axel Pilebys nya jobb på TV4

FOTO: Pontus Lundahl/TT / Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN