Hanna Hedlund sätter ner foten efter hårda kritiken

Hanna Hedlund & Martin Stenmarck

När Hanna Hedlund åkte iväg till Grekland tillsammans med skådespelaren Kajsa Ernst möttes hon av hård kritik. Nu sätter hon ner foten efter följarnas hårda ord.
Allt du vill veta om Hanna Hedlunds succékarriär
Slå på ljud

Det var i början av juni som det plötsliga beskedet om att Hanna Hedlund och Martin Stenmarck bestämt sig för att gå skilda vägar nådde det svenska folket. De hade då varit ett par i över tjugo år och även fått barnen Ida, Love och Saga tillsammans. Men precis som för många andra nådde deras kärlekshistoria sitt slut och i ett inlägg på Instagram berättade de båda att de valt att separera.

Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv”, skrev de då.

Sedan dess har Hanna och Martin njutit av den fina sommaren på varsina håll och Hanna har bland annat semestrat med en god vän i Grekland. Därifrån har hon bjudit på härliga bilder med god mat och breda leenden, men hennes resa var inte riktigt lika uppskattad hos alla hennes följare.

Nu sätter hon ner foten efter den skarpa kritiken.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Följarna rasar efter Hanna Hedlunds resa till Grekland

Det var i början av juli som Hanna gav sig iväg till Grekland tillsammans med skådespelaren och vännen Kajsa Ernst. Tillsammans njöt de av härlig värme och vackra stränder och snabbt fylldes Hannas flöde med glada semesterbilder.

Men snabbt möttes hon av hård kritik från sina följare. Många menade nämligen att hon var respektlös och nonchalant som valt att resa utomlands i tider som dessa. Under hennes semesterbilder skrev de om sina åsikter.

”Alldeles för tidigt att åka utomlands, vet ju inte hur mycket c-19 som finns där”, skrev bland annat en person.

”Gött! Ta hem lite deltamutationer av covid-19 viruset så sjukvården får något att göra!”, skrev en annan.

Men Hanna låter sig inte stoppas från att njuta av sommaren trots kritiken. Istället informerar hon nu följarna att de inte behöver vara oroliga.

Hannas Hedlund sätter ner foten efter kritiken från följarna

Hanna är nu tillbaka från sin semester i Grekland och njuter nu istället av kvalitetstid med sin familj i Kilafors i Hälsingland. Under en bild på när barnen leker i poolen berättar hon om den härliga tillvaron samtidigt som hon passar på att slänga en känga till de som kritiserat henne för sin semester.

”Med skogen bakom oss, familjen runtomkring… (jag har tagit covid test innan och efter Grekland, har antikroppar och är vaccinerad om någon blir provocerad)”, skriver hon.

LÄS OCKSÅ: Mikaela Laurén avslöjar ovanliga namnvalet för dottern – det ska hon heta

LÄS OCKSÅ: Carola Häggkvists ord till Amadeus Sögaards flickvän Matilda

FRÅN FÖRSTASIDAN