Fansens ord till Arvingarna i Allsång på Skansen: ”Fokusera”

Arvingarna, Sanna Nielsen

När Arvingarna tog plats på allsångsscenen var det som att det strålade om hela Stockholm. Kanske hade det något att göra med några tips och råd från fansen.

Allsång på skansen är i full gång och som vanligt är musikprogrammet en riktig höjdpunkt för många svenskar. I kvällens avsnitt var det inga mindre än Tusse, Anna Bergendahl, Lina Hedlund, Fredrik Kempe, Arvingarna och Cherrie som gästade programmet.

I vanlig ordning bjöds det på härlig sång som tittarna kunde stämma upp i hemma i tv-sofforna. Även publiken på plats sågs sjunga för fulla muggar. Till skillnad från förra året så är det faktiskt publik på plats detta år – även om restriktionerna tyvärr drabbar vissa "allsångare".

En av höjdpunkterna under kvällen var ju givetvis när Arvingarna tog plats på scen och många tittare såg fram emot deras uppträdande. Engagemanget är stort och nu har fansen till och med kommit med några väl valda tips och råd.

UDDA Mila Kunis avslöjar draget för barnen med Ashton Kutcher

Sannas överraskning i Allsång på skansen

Kvällen till ära bjöd även på en överraskning. Programledaren Sanna Nielsen firar nämligen ett jubileum – att det var 20 år sedan hon ställde upp i Melodifestivalen för första gången.

Som 17-åring slog Sanna igenom i Melodifestivalen med balladen I går, i dag. Därefter har det blivit ytterligare sex framträdanden i ”Mello”.

Det här ville så klart programledaren fira, så till kvällens sändning har hennes låtar gjorts om till ett ”stjärnspäckat medley” – som kom att framföras av Tusse, Arvingarna, Fredrik Kempe, Lina Hedlund och Anna Bergendahl. Även den episoden blev en riktig succé och när Sanna avslutade med låten Undo så var det riktigt stjärnspäckat med eld som sprutade.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Arvingarna

Som allsång valde Arvingarna sin egen låt I do

Foto: SVTplay

Fansens ord till Arvingarna: "Fokusera"

Varje tisdag, när sändningen är avslutad, så fortsätter en extra-sändning på SVT play där några artister från kvällen fortsätter bjuda på deras musik. Ikväll var det Arvingarna som tilldelades uppdraget och fansen verkar vara överlyckliga.

Däremot var det vissa som hade ett och annat att säga till de populära killarna i Arvingarna. De menar att de verkligen måste fokusera nu när det verkligen gäller.

”Tänk på att ni ska fokusera och tänka på annat. Musiken finns i era hjärtan, stötta varandra och peppa varandra. Hjälps åt med varandra och kör järnet så levererar ni på det ni gör ni är bäst i världen.”, skriver en.

”Ge järnet hör ni”, skriver en annan.

”Bra att vara förberedd Lasseman Larsson”, skriver en tredje.

LÄS OCKSÅ: GRAVIDLYCKA! Paris Hilton är gravid – väntar tvillingar

LÄS OCKSÅ: OFATTBART Förbjöds besöka dottern på sjukhuset – dog

FOTO: Christine Olsson/TT

SENASTE NYTT!