TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Suzanne Sjögren om dottern Izabella – orden till Anders Jensen och Charlotte Perrelli

28 jul, 2021 
https://image.hant.se/image-7655263?imageId=7655263&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=87.5&x=0&y=0
Johanna Alm
Charlotte Perrelli, Anders Jensen, Suzanne Sjögren
Suzanne Sjögren har 13-åriga dottern Izabella tillsammans med ex-maken Anders Jensen som hon var gift med mellan åren 2009-2011. På sin Instagram delar hon nu med sig av de fina orden om dottern till Charlotte Perrelli och ex-maken Anders.
Annons
Sveriges största dansbandsstjärnor genom tidernaBrand logo
Sveriges största dansbandsstjärnor genom tiderna

Suzanne Sjögren, 47, är en svensk sportjournalist och var en av de första kvinnorna att leda TV4-sporten. Idag är hon inte kvar på kanalen utan har gått över till att jobba som frilans där vi ser henne på Nent och Viasat.

Hon är gift med tävlingshopparen Pontus Westergren, 43, som hon har ett barn tillsammans med. Sedan tidigare har hon även dottern Izabella, 13, med Anders Jensen, 44. Idag är Anders gift med artisten Charlotte Perrelli, 46.

Suzanne Sjögren om dotterns sjukdom

När Izabella var två och ett halvt år gammal drabbades hon av leukemi – vilket hon idag är helt friskförklarad från. I en tidigare intervju med Hänt har Suzanne beskrivit att det är något hon bär med sig som ett öppet sår.

– Jag har pratat ganska mycket om det, för mig är det nu historia. Jag bär med mig det som ett öppet sår, Izabella är friskförklarad och världens snällaste och underbaraste 13-åring, sa Suzanne då.

Suzanne Sjögren, Izabella Sjögren, Anders Jensen
Suzanne, Izabella och Anders.

Suzanne Sjögrens ord om dottern till Anders Jensen och Perrelli

De senaste veckorna har Suzannes ex-make Anders befunnit sig i Marbella tillsammans med schlagerdrottningen och barnen, varav Suzannes och Anders dotter Izabella också är på plats i huset i Spanien.

Annons

Suzanne delade med sig av en bild hon fått skickat till sig från ex-maken förra veckan på sin Instagram. Under bilden på dottern Izabella skrev hon:

”Det kom en bild.. från hennes pappa med familj i Spanien. Plötsligt har hon växt så där ruskigt mycket på bara två veckor. Kan vi bara pausa tiden lite? Jag hinner inte med.”

Både Charlotte Perrelli och Anders Jensen har svarat i Suzannes kommentarsfält där de håller med sportjournalisten om att tiden går fort och att dottern vuxit upp.

”Jag håller med, när blev hon så stor..?” Svarar Anders, varpå Perrelli fyller i:

”Eller hur?! Stora tjejen!”

FOTO: Suzanne Sjögren/Instagram

Annons