Hanna Hedlunds reaktion efter Martin Stenmarcks nya bild

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck var ett par i över tjugo år, men i juni tidigare i somras meddelade paret att de valt att separera. Trots det verkar paren fortfarande ha en bra relation.

tHannah Hedlund, 46, och Martin Stenmarck, 48, meddelade tidigare i somras att de valt att gå skilda vägar efter att ha varit ett par i över 20 år.

På deras Instagram delade de med sig av de tråkiga nyheterna:

”Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv.”, skrev de då.

Hanna och Martin har tillbringar sommaren på olika håll

Efter att de annonserat ut om deras uppbrott på sina sociala medier valde Hanna att lämna Stockholm, först för en tripp till Hälsingland där hon har ett hus sedan till Grekland med en väninna. Något som artisten kom att få mycket kritik för. Många menade nämligen att hon var respektlös och nonchalant som valt att resa utomlands i tider som dessa. Under hennes semesterbilder skrev de om sina åsikter.

SAKNAS Oliver Ingrossos frånvaro – Pernillas besked om familjen

”Alldeles för tidigt att åka utomlands, vet ju inte hur mycket c-19 som finns där”, skrev bland annat en person.

Martin däremot lade under förra veckan ut en Instagrambild som han kom att hyllas för. Han hade nämligen innan bilden togs haft en spelning som uppskattades av flera följare och fans vilket de dessutom kommenterade.

Till bilden skrev Martin:

”Vi tog ett badstopp på väg hem ifrån Idas brygga och en väldigt väldigt rolig och varm kväll igår! Tack publiken och bandet!!”, skrev han och fortsatte:

”Det här måste vi göra oftare ju.”

Flera följare kommenterar sin glädje för Martin och hyllar honom efter spelningen, en skriver bland annat:

”Tack för en underbar kväll, och för alla kramar! Behövdes en ego boost, efter en kämpig pandemi. Äntligen få höra och se dej live igen, mer av din musik, då mår man som bäst! På återseende! Tack ännu en gång.”

Hanna Hedlunds ord till Martin Stenmarck

Trots att de före detta makarna valt att separera verkar de fortfarande vara vänner. De har båda gillat varandras bilder frekvent på Instagram och Hanna har kommenterat under en bild som Martin la ut under söndagen som föreställer Martin iklädd solglasögon, keps och med en stor glassbägare i handen följt av texten:

”Bästa glassen serverad av bästa personalen!!”

Hanna kommenterade under bilden:

”Åh” följt av två hjärtemojis.

LÄS OCKSÅ: Gunilla Perssons första bild på sin dejt – orden om nya mannen: "Läkare"

LÄS OCKSÅ: Laila Bagge om att behålla Anders Bagges efternamn – efter skilsmässan

FOTO: Martin Stenmarck/Instagram

SENASTE NYTT!