Anders Bagges privata avslöjande om hustrun Johanna Lind Bagge

Anders Bagge, Johanna Lind Bagge

Anders Bagge och Ernst Kirchsteiger är två folkkära profiler i Sverige. Nu möts de i tv-programmet Sommar med Ernst och nu berättar Anders för Hänt om några privata detaljer om relationen till Ernst och inte minst med hustrun Johanna Lind Bagge.
Möt Idols nya jurymedlem – Katia Mosally
Slå på ljud

Anders Bagge, 53, är sedan sedan 2008 en av jurymedlemmarna i det populära TV4 programmet Idol. Han är sedan tre år tillbaka gift med Johanna Lind Bagge och de delar det gemensamma intresset för djur, särskilt hundar och tillsammans har de sex stycken.

Förutom att Anders är given i Idol så har han även synts i ett annat program på TV4 under våren. Det var nämligen han som gömde sig under Sjöbjörnens dräkt i Masked singer. Han blev en riktig tittarfavorit med sin otroligt vackra sångröst och trots att Anders inte vann tävlingen, så vann han faktiskt något annat.

– Jag vann tillbaka min självkänsla till viss del. Det gjorde jag ju redan samma dag som jag sjöng den första låten, sa Anders då till Hänt.

Anders Bagge gästar Sommar med Ernst

Och nu syns Anders återigen till i tv-rutan i ett format som inte har något med Idol att göra. Han är nämligen gäst hos Ernst Kirchsteiger i hans sommar-program Sommar med Ernst.

I programmet märks det tydligt att Anders uppskattar att vara hos Ernst i hans miljöer och nu berättar han för Hänt vad han verkligen tycker om den folkkära tv-profilen.

– Jag tycker jättemycket om Ernst, han är extremt rak, schysst och härlig mot alla i sin omgivning. Man får en storebrorskänsla av honom. Man skulle kunna säga att han är som en extra storebror för mig, säger Anders till Hänt och fortsätter:

– Skulle han höra av sig och vilja ta en middag då hade det varit helt underbart för jag tycker jättemycket om honom.

Sommar med Ernst

Anders och Ernst blev goda vänner.

Foto: TV4

Anders Bagges ärliga ord om hustrun Johanna Lind Bagge

Något annat som de kommer in på är relationerna till deras fruar. Anders är väldigt imponerad av hur Ernst och hans fru Ulla-Britt Kirchsteiger har kunnat hålla kärleken vid liv så pass länge.

Nu berättar Anders för Hänt vad han gör med hustrun Johanna, när de inte leker och gör roliga saker med hundarna förstås.

– Jag är någon slags fritidshippie. Jag tycker det är mysigt att flumma runt och inte veta vad jag ska göra riktigt. Har jag en ledig dag så bestämmer jag inte någonting utan då får jag se vart dagen leder mig helt enkelt. Jag är musiker också så på min lediga tid så sitter jag ju och skriver och sjunger så fort jag får tid, förklarar han för Hänt.

När det kommer till äktenskapet med Johanna berättar han nu för Hänt att de inte umgås med så mycket folk. Men när det är någon som hör av sig och vill komma över så är det absolut inga problem. Faktum är att Johanna då får lite panik och ställer sig och börjar baka.

– Hon är jättebra på att baka!, säger Anders till Hänt.

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos skönhetsingrepp – blåmärken efter fuktfillers vid ögonen

LÄS OCKSÅ: Hannah Graaf och Andreas Carlssons första möte på 10 år för sonens skull

FOTO: TT, TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN