Elena Belles ärliga ord om framtidsplanerna med dottern Luna

Elena Belle & Luna

Drygt ett år har gått sedan Elena Belle förlorade sin make Michael Theanne i en hjärtattack. Nu berättar hon om sina framtidsplaner med dottern Luna.

Elena Belle, 36, blev känd för svenska folket när hon medverkade i realityprogrammet Svenska Hollywoodfruar 2016. Där fick tittarna följa hennes lyxiga vardag i Beverly Hills i USA tillsammans med dottern Luna och maken Michael Theanne och hon blev snabbt en given del av programmet.

Men förra året hände det ofattbara. När Michael var på promenad med parets gemensamma hundar drabbades han av en massiv hjärtattack och gick bort bara 45 år gammal. Den tragiska nyheten kom som en chock för Elena och även det svenska folket, och sedan dess har hon gjort allt för att fixa ett så bra liv som möjligt för henne och dottern.

Idag bor Elena och Luna fortfarande kvar i Los Angeles och gör sitt bästa för att leva vidare efter den stora sorgen. Nu berättar Hollywoodfrun hur hon ser på framtiden tillsammans med dottern.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Elena Belles beslut för dottern efter Michaels bortgång

I en intervju med Hänt har Elena tidigare berättat att hon har fått hjälp att bearbeta den stora sorgen med hjälp av psykologer och stöd från familjen. Men en annan del av processen var också att flytta från huset som hon och maken hade bott i. På Instagram berättade hon om det stora beslutet och förklarade att det helt enkelt var för jobbigt att ständigt bli påmind om det som varit.

”Jag flyttar ut ur huset när allt med viruset är över. Jag kan bara inte stanna här, allt påminner mig om honom och jag har alltid varit rädd för att vara här ensam. Så jag kommer förmodligen att flytta till en lägenhet. Jag måste bara hitta någonstans där jag känner mig säker”, förklarade hon då.

Elena Belles ärliga ord om framtiden med dottern Luna

På Elenas sociala medier brukar hon ofta dela med sig av sin vardag tillsammans med dottern där de gör alltifrån härliga utflykter tillsammans till att umgås med vänner. Men det hör inte heller till ovanligheten att det ibland dyker upp så kallade frågestunder också. Under Elenas frågestunder får följarna ställa vilka frågor de vill medan hon gör sitt bästa för att svara på så många som möjligt - och något som ofta dyker upp är frågor gällande dottern. I Hollywoodfruns senaste frågestund var det en följare som var nyfiken på hur Elena ser på framtiden med Luna, och i ett ärligt svar förklarade hon att hon helt enkelt bara vill se henne lycklig.

Vad är det nästa mål med Luna?”, skrev nämligen följaren varpå tv-stjärnan svarade:

Jag är inte säker på vad du menar. Mitt mål är att vara den bästa mamman jag kan vara och ge henne mycket kärlek och stöd.”

LÄS MER: Elena Belle bryter tystnaden om Natacha Peyre – därför berättar hon

LÄS MER: Elena Belles avslöjande om kärlekslivet – det söker hon i en man

FOTO: