Elena Belles erkännande om beslutet efter makens död

Elena Belle och familjen

Efter att Elena Belles make Michael Theanne tidigare i mars plötsligt avled, tog hon ett stort beslut för framtiden.
Valet som påverkar både henne och dottern Luna, visar sig nu lett till att följarna ställt sig många frågor.
”Jag är rädd”, skriver hon i en uppdatering på Instagram.
Svenska Hollywoodfrun Elena Belles make Michael Theanne död
Slå på ljud

Snart har en månad gått sedan den svenska Hollywoodfrun Elena Belles, 34, förlorade sin make, Michael Theanne. Den kända musikproducenten avled plötsligt – bara 45 år gammal, då han kollapsat i samband med att han var ute och promenerade med hunden nära hemmet i Los Angeles. Michael Theannes liv gick inte att rädda.

Sedan den ofattbara händelsen har hon öppenhjärtligt skriver om den stora sorgen som drabbat henne via sina sociala medier. Paret gifte sig i december 2016 på paradisön Bora Bora och fick nio månader efter bröllopet dottern Luna Theanne, 2.

”Jag saknar Michael varje dag, det är så tufft. Vissa dagar är jag verkligen nere och visar dagar lever jag i förnekelse och tänker att han är ute och reser och att han snart kommer tillbaka.”, har Elena Belle tidigare skrivit om sorgen i en uppdatering på Instagram story.

Beslutet för framtiden

Elena har även tagit ett stort beslut inför framtiden, nämligen att hon och dottern ska flytta ut från parets tidigare gemensamma bostad. Den stora villan i Los Angeles får henne att känna sig otrygg och påminner henne dessutom om det liv som hon och Michael levde tillsammans.

”Jag flyttar ut ur huset när allt med viruset är över. Jag bara kan inte stanna här, allt påminner mig om honom och jag har alltid varit rädd för att vara här ensam. Så jag kommer förmodligen att flytta till en lägenhet. Jag måste bara hitta någonstans där jag känner mig säker.”, skrev hon när hon avslöjade nyheten.

Elena erkänner: ”Jag är rädd”

Beslutet visar sig nu ha väckt många frågor hos följarna som inte riktigt förstått varför Elena känt sig så tvingad till att hitta ett nytt boende. I en ny uppdatering på Instagram story förklarar hon nu läget och berättar även om vad som kommer att krävas för att hon ska känna sig trygg igen.

”Jag har fått många frågor om varför jag måste flytta. Svaret är att jag inte måste göra det. Men jag är rädd att bo i ett stort hus ensam med en bebis. Jag föredrar att bo i en lägenhet som är övervakad 24/7.

Vidare berättar Hollywoodfrun att hon i nuläget inte har några planer på att flytta tillbaka till Sverige eller någon annan stans. Elena och dottern har istället bestämt sig för att de vill stanna kvar i staden där Michael gick bort.

”Vi kommer inte att flytta från Los Angeles, utan här stannar vi. ”

Elena Belles uppdatering på Instagram

Elena Belle berättar om tankarna i en uppdatering på Instagram. Foto: Instagram

LÄS MER: Elena Belles första ord efter maken Michaels plötsliga död

FOTO: Instagram/TT

SENASTE NYTT!