Peg och Penny Parneviks mystiska frånvaro i podcasten Pillowtalk

Penny Parnevik, Peg Parnevik

Peg och Penny Parneviks podcast Pillowtalk släpps vanligtvis en gång i veckan – men nu har systrarna tagit ett mystiskt uppehåll på två veckor.

Systrarna Penny och Peg Parnevik är ständigt på tapeten. Nu under sommaren har de tillbringat mycket tid med varandra på familjens landställe och delat med sig av många härliga sommarstunder till sina följare.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Hela familjen Parnevik har slutat följa Filip Lamprecht

Peg och kändissonen Filip Lamprecht bekräftade sitt uppbrott under våren. De var ihop i flera år och har visat upp stora delar av förhållandet i Parneviks realityserie Parneviks under åren. Filip har alltid varit nära hela familjen Parnevik.

Sedan uppbrottet däremot har han inte haft samma ställning i familjen längre. Hela familjen har tagit avstånd från Filip genom att alla har slutat följa honom på Instagram. Däremot följer han fortfarande bland andra Mia, Jesper, Penny och ex-flickvännen Peg Parnevik på Instagram fortfarande.

Peg Parneviks nya kärlek Jesper

Nu verkar det däremot som att Peg har hittat en ny kärlek vid namn Jesper. På Instagram berättar hon hur bra hon mår och att det är den bästa sommaren i hennes liv.

”Jag är verkligen så lycklig, jag hoppas att ni får känna så här någon dag för det är verkligen helt underbart”, skriver Peg i ett Instagraminlägg från i somras.

AVGÖRANDE Så valde Mikaela unika namnet till dottern

Penny och Peg har inte släppt något poddavsnitt

I systrarna Parneviks framgångsrika podcast Pillowtalk som släpps en gång i veckan pratar de om allt mellan himmel och jord men nu har det inte släppts något avsnitt på två veckor. Flera av avsnitten har handlat om Pegs uppbrott med Filip men sedan markeringen på Instagram har de inte släppt något nytt. Peg har däremot inte bekräftat att det skulle vara av just den anledningen som systrarna inte har poddat.

I Pennys senaste vlogg, Sommar vlog, berättar hon att hon har varit på landet nästan hela sommaren och haft det mysigt med familjen. Nyligen blev Penny även tvåbarnsmamma så det är minst sagt fullt upp för Penny. Detta var något hon förklarade i den senaste vloggen.

– Jag har inte haft tid att vlogga så mycket vilket har varit väldigt tråkigt, men samtidigt har jag levt i nuet och njutit av varenda sekund.

Så varför Peg och Penny inte släppt något nytt poddavsnitt är alltså fortfarande lite mystiskt och oklart. Men en chansning skulle vara att de båda två har mycket just nu på sina olika håll.

LÄS OCKSÅ: Ny familjemedlem gör entré i Wahlgrens värld – Christian Bauer

LÄS OCKSÅ: Carolas tårar efter läkarnas besked – berättar om oron

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4