Ny familjemedlem gör entré i Wahlgrens värld – Christian Bauer

Christian Bauer medverkar i Wahlgrens värld

Nästa säsong av Wahlgrens värld har premiär i höst men Bianca och Pernilla har redan fullt upp med att spela in vårens säsong. Nu avslöjar Bianca att en ny familjemedlem gör entré i serien – Christian Bauer.

Nya avsnitt av det populära programmet Wahlgrens värld kommer ha premiär i september. Wahlgrens värld är realityserien där vi får följa den folkära familjen Wahlgren-Ingrosso och deras upptåg. För en tid sedan berättade Bianca Ingrosso att höstens säsong är färdiginspelad och att den tionde säsongen kommer att släppas till hösten.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Benjamin Ingrosso lämnar Wahlgrens värld

När artisten Benjamin Ingrosso gästade Sarah Dawn Finers podcast Talk to me avslöjade han att han inte har några planer på att medverka i Wahlgrens värld igen som han ofta gjorde i början. Benjamin har inte synts till i programmet särskilt mycket, framförallt inte i de senare säsongerna.

– När jag var yngre och bodde hemma och syntes i programmet ville jag absolut inte vara med, jag tyckte inte jag hade något där att göra, säger han.

Efter Benjamins minst sagt lyckade medverkan i tolkningsprogrammet Så mycket fick han sig ett eget reality-program, Benjamin's som han hellre lägger tid på än Wahlgrens värld.

Benjamin's fokus ligger på matlagning kombinerat med musik, vilket är Benjamins två största passioner i livet. I första säsongen fick han besök av en mängd kända gäster och programmet kommer att få en uppföljande säsong.

SYND! Därför försvinner Laila Bagges program Lailaland

En familjemedlem åker ut och en annan kliver in

Fast många tv-tittare kommer sakna Benjamin i tv-rutan kommer det att dyka upp en ny familjemedlem och ersätta artistens plats. Pernilla Wahlgrens pojkvän Christian Bauer kommer göra entré i serien. De var på Mallorca och spelade in framtida avsnitt.

Bianca har hyrt ett hus på Mallorca under sommaren som hon har visat upp på sina sociala kanaler. Ett lyxigt hus med stor pool, tennisbana och mängder av sovplatser. Hon har även bjudit ner många av sina vänner och familjemedlemmar till huset så att alla ska få chans att njuta av det. I hennes vlogg Hela gänget är i Palma!! Blir fan inte bättre än såhär berättar hon att Pernilla och Christian var på ett kort besök i huset för de hade nämligen andra planer där nere. De ska spela in avsnitt för Wahlgrens värld.

Nu är det kväll och mamma och Christian har åkt. De är nämligen här för att spela in Wahlgrens värld, säger hon i vloggen.

Vilken säsong han kommer medverka i har de ännu inte gått ut med.

LÄS OCKSÅ: Carolina Gynning hyllas av följarna efter ärliga amningsbilden

LÄS OCKSÅ: 13-årig flicka drabbades av cancer – mobbades av klasskamraterna

FOTO: TT, Instagram

SENASTE NYTT!