Pernilla Wahlgrens frånvaro efter förändringen med Christian Bauer

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren.

Pernilla Wahlgren är tillsammans med Christian Bauer. Nu avslöjar Pernilla den verkliga anledningen till att hon har varit frånvarande på sin blogg under en period.

Pernilla Wahlgren har varit singel i flera år och varit öppen med det på sociala medier, samt i familjens realityprogram Wahlgrens värld. Men nu är hon inte ensam längre för hon har träffat modellen och ljudteknikern Christian Bauer.

De blev tillsammans under våren och blev officiella med sin relation efter en resa till Pernillas hus i Marbella, då hon la ut en filmklipp när de åt lunch. De träffades via gemensamma vänner berättar Pernilla när hon gästar podcasten Framgångspodden.

– Det var så det var. Det var ingen nätdejting, jag har känt det ända från start, det är inte min grej liksom, berättar Pernilla i avsnittet.

OJ! Lottas pik till doktor Mikael – framför Malin Watson

Pernilla Wahlgren berättar om frånvaron på bloggen

Det var väldigt tyst från Pernilla på hennes blogg under en tid, fram tills hon en tid senare uppdaterade och förklarade situationen. Hon har helt enkelt haft fullt upp med att vara nykär i Christian Bauer. I ett långt inlägg berättar hon om känslorna hon aldrig trodde hon skulle få uppleva igen.

I´M BACK!!! Ledsen för mitt livs längsta bloggpaus!!! Men när man drabbas av något – stort som smått – sorgligt som glatt – så hamnar fokuset helt på det…! Och som ni säkert alla vet, så är det KÄRLEKEN som har drabbat mig…!! Jag trodde aldrig det skulle hända igen. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna känna såna här känslor för en man igen. Jag trodde helt enkelt inte att jag kunde bli KÄR igen. Jag var ganska inställd på att leva själv. De tunga separationer jag har gått igenom har satt sina spår, och jag hade liksom ”stängt av” den biten. Men så kom HAN – och allt förändrades…!

Pernilla berättar om kärleken till Christian, hur härligt de två har det tillsammans och att hon behövde landa innan hon blev aktiv på bloggen igen.

”Att få vara så här NYKÄR vid min ålder är helt underbart, och inget jag hade förväntat mig alls. Jag var så lycklig som jag var, att jag trodde att jag inte behövde känna så här igen. Men FASEN vad härligt det är att få göra det!!! Så nu vet ni varför det har varit tyst på bloggen så länge. Jag behövde landa, för att kunna sätta ord på det.”

LÄS OCKSÅ: Saltkråkan-Malin fick oönskade dickpicks: ”Började gråta”

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso i tårar efter följarens kommentar om ångest

FOTO: Instagram, Kanal 5

SENASTE NYTT!