LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lotta Engbergs pik till doktor Mikael framför Malin Watson

14 jun, 2021 
Lotta Engberg, doktor Mikael, Malin Watson
Lotta Engberg och Mikael ”Soldoktorn” Sandström syntes umgås med Malin Watson och Janne Josefsson efter gårdagens Bingolotto.
Och under middagen snålade de inte heller med kärleksord till varandra.
– Till sist strålar vi samman i denna orgasm av olika rätter, säger Mikael.
Annons
Lotta Engberg och Mikael Sandström kärlekssagaBrand logo
Lotta Engberg och Mikael Sandström kärlekssaga

Lotta Engberg, 58, ser vi som programledare för både Bingolotto på söndagar och i det egna programmet Lotta på Liseberg under somrarna. Idag har hon dessutom en relation med Mikael Sandström, 62, känd som ”soldoktorn”.

Förutom att hon precis har flyttat till ett nytt hus med kärleken så spirar kärleken mellan turturduvorna! Och sommaren beräknas bli full av jobb. Lotta på Liseberg kommer Lotta hålla i, medan Mikael kommer hoppa in i Bingolotto emellanåt som gäst.

Lotta Engberg om att få leda Lotta på Liseberg igen

I samband med att TV4 släppte artisterna som gästar Lotta på Liseberg uttalade sig Lotta om att få göra en till säsong av det folkkära programmet.

– I år får vi njuta av underbar musik från både nya, spännande artister och folkkära favoriter. En perfekt mix med andra ord. Alla vi som jobbar med Lotta på Liseberg längtar enormt mycket efter att få möta vår publik igen, säger programledare Lotta Engberg i ett pressmeddelande.

Annons

Hänt har tidigare listat vilka artister som uppträder under sommaren och vilka datum programmet sänds. För premiären av programmet närmar sig nämligen med stormsteg, söndagen 20 juni får vi se första showen med artister som Lena Philipsson, Clara Klingenström och Sonja Aldén.

Lotta Engbergs snuskiga pik till Mikael framför Malin Watson

När Lotta Engberg ledde Bingolotto under söndagen så var Janne Josefsson gäst, och han överraskades dessutom i studion av ingen mindre än Malin Watson.

De två dansade tillsammans i Let's dance tidigare i år och har en god relation till varandra.

Efter Bingolotto så syntes även Mikael, Janne, Malin och Lotta äta middag tillsammans i Göteborg. Och du minns väl säkert att Mikael och Malin är även de goda vänner – då de egentligen skulle dansat tillsammans i Let's dance 2020. Men tyvärr blev det inte så, då Mikael behövde återgå till jobbet som läkare i och med spridningen av coronaviruset.

Annons

Till bilden ovan skrev Mikael: ”En fullständigt magisk kväll. Vilket otippat gäng. Det bästa i livet förefaller ligga framför oss.”

Även Malin Watson uppdaterade från kvällen med ett par bilder och även en video, och det var just i videon om både Mikael och Lotta inte snålade med kärleksorden.

På videon syns de äta middag tillsammans och Malin filmar tillställningen.

– En helt underbar kväll, säger Janne Josefsson.

– Till sist strålar vi samman i denna orgasm av olika rätter, säger Mikael.

– Jag trodde det var något annat du menade, älskling, säger Lotta till Mikael.

Varpå han svarade:

– Jag hade hoppats på det.

FOTO: Tommy Holl/TT / Karin Törnblom/TT

Annons